Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Deze nieuwe Cannondale zal ongetwijfeld nóg lekkerder fietsen dan Dennis' andere fiets.</p>

Deze nieuwe Cannondale zal ongetwijfeld nóg lekkerder fietsen dan Dennis' andere fiets.

(Foto:)
Maas Driehoek tourspel

Winnaar eerst prijs: ‘Dit is de eerste keer dat ik meedoe!’

  •   keer gelezen

CUIJK | Maar liefst 2426 punten wist Dennis Loeffen te verzamelen in het Maas Driehoek Tourspel. Daarmee kwam de Sambeekenaar ver boven het tourspelpeloton uit en kon hij die felbegeerde eerste prijs te bemachtigen. Met de Cannondale 700 Optimo racefiets (ter waarde van €1199.- euro), beschikbaar gesteld door Hans Lemmens tweewielers in Cuijk, kan Dennis zich nu wanen als tourwinnaar Tadej Pogacar.

“Dit is de eerste keer dat ik met het Maas Driehoek tourspel heb meegedaan. Het is dus fantastisch dat ik meteen deze geweldige prijs win!” vertelt Dennis enthousiast. “Ik speel al wel jaren mee met tourspelletjes. Het is zo’n dertig jaar geleden begonnen, mede dankzij mijn opa. Dit jaar werd ik op het Maas Driehoek Tourspel gewezen door een vriend van me. Toevallig dat hij hem vorig jaar won.”

De prachtige, zwartrode Cannondale komt bij Dennis in geweldige handen. “Ik heb altijd gevoetbald, tot ik een jaar of twee terug mijn kruisband scheurde. Toen ging het gewoon écht niet meer.” Om toch lekker in beweging te blijven heeft hij zodoende het fietsen opgepakt. Ritjes van een anderhalf a twee uur zijn de standaard geworden. “Ik heb een eenvoudige tweedehands racefiets op de kop getikt en daarmee maak ik regelmatig zulke ritjes. Dat rijdt best lekker, maar zal ongetwijfeld niet zo geweldig rijden als deze” zegt Dennis lachend, terwijl ie naar de Cannondale wijst.

De snelle fiets is beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, specialist op het gebied van (race)fietsen. De enorme showroom biedt voor iedere fietser de juiste tweewieler. Van stadsfiets tot elektrisch, maar ook mountainbike en dus snelle racefietsen. “Wij zijn nu sinds een jaar een verkooppunt van Cannondale, en daar zijn we heel blij mee. Het zijn echt goede fietsen en ze zien er nog eens geweldig uit!” Daarnaast biedt Hans Lemmens Tweewielers ook goede nazorg. Als er met Dennis’ prijs ook maar iets aan de hand is, kan hij altijd even langs Cuijk om de racefiets onder de loep te laten nemen.

Inmiddels staan de eerste kilometers bij Dennis’ Cannondale al op de teller. Het fanatisme is rijkelijk beloond. “In het begin was ik er nog niet zo mee bezig. Maar zodra je hoger in het klassement kom ga je toch meer vergelijken. Dat ik echter zou winnen had ik niet aan zien komen” vertelt Dennis enthousiast. Op de vraag of Dennis nog tips heeft: “Het leuke van dit tourspel vind ik de kunst zit in het weglaten. Dat geeft een mooie dimensie aan het spel. Maar de échte tips hou toch ik voor mezelf” lacht hij. “Wel kan ik iedereen aanraden mee te doen. Het is een fantastisch leuk spel!”

Meer berichten