Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: Peter Kuijpers

TC Topspin introduceert Wintertennis

  •   keer gelezen

BOXMEER | Om de Corona uitbraak in te dammen zijn deze week alle senior teamsporten stilgelegd. In een eerdere oproep van het kabinet is gevraagd om sport die wel nog mogelijk is open te stellen voor de sporters die op dit moment niet vooruit kunnen. Zodoende introduceert de Boxmeerse tennisclub Topspin nu het ‘Wintertennis’.

TC Topspin in Boxmeer heeft daarom een speciaal tijdelijk wintertennis arrangement ingesteld. Iedere tennisser die zich aanmeldt kan zo gedurende de komende vier maanden nagenoeg onbeperkt een balletje slaan. Zowel single als dubbelspel blijft mogelijk. 

Het winterarrangement is geldig vanaf 15 oktober tot 15 februari voor sporters vanaf 18 jaar. Voorwaarde is dat er steeds een baan gereserveerd wordt om te spelen. Reserveren is een van de noodzakelijke maatregelen om tennis veilig te kunnen beoefenen. Zo komt men nooit voor niets naar een baan, en worden onnodige verplaatsingen voorkomen. Daarnaast vergemakkelijkt een reservering het bron- en contactonderzoek. Om het reserveren zo eenvoudig mogelijk te maken maakt Topspin gebruik van een App waarmee men thuis al kan zien wanneer, welke baan vrij is en die meteen vastleggen.

Voor meer informatie en aanmelden www.TCTopspin.nl

Meer berichten