Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto KBO Oploo. voorzitter Jan Peeters overhandigd tas aan mevr. Marietje Fransen-Verlienden.
Foto KBO Oploo. voorzitter Jan Peeters overhandigd tas aan mevr. Marietje Fransen-Verlienden. (Foto: Ria Derks van de Ven)

KBO Oploo komt in actie

  •   keer gelezen

OPLOO | Het bestuur van KBO Oploo heeft vrijdag 16 oktober haar bijna 150 leden weten te verrassen met een tas met boodschappen. Voorzitter Jan Peeters overhandigde in de vroege ochtend de eerste tas aan de 100-jarige mevrouw Marietje Fransen-Verlienden. Zij is het oudste lid van de afdeling KBO Oploo.

Oorspronkelijk zou er op deze dag een ontspanningsmiddag in de Oude Heerlijkheid Oploo worden gehouden. Waar leden elkaar eindelijk weer zouden ontmoeten. Er werd ook reikhalzend naar uitgekeken. Maar door het terugbrengen van de aantallen in dezelfde ruimte, was het helaas onmogelijk om iets te organiseren. “Je wilt je leden laten weten dat ze lid van een vereniging zijn. Hierdoor ontstond het idee een attentie bij de leden aan huis te brengen.” aldus het bestuur.

Door de plaatselijke ondernemers Jos Jaegers (Spar) werden de boodschappen aangeleverd en de tassen werden bij Anne Marie en Peter Lenkens (A&P zeefdruk) vervaardigd.

Interesse om lid van KBO Oploo te worden, voor meer informatie: Jan Peeters 0613908885

Meer berichten