Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Enkel een laptop/tablet en mobiele telefoon zijn nodig om toch coronaproof het jaar feestelijk met de collega&rsquo;s af te sluiten.</p>

Enkel een laptop/tablet en mobiele telefoon zijn nodig om toch coronaproof het jaar feestelijk met de collega’s af te sluiten.

(Foto: )

Een kerst of eindejaarsborrel organiseren? Het kan online

  •   keer gelezen

GASSEL | Hoewel de feestdagen nog even op zich laten wachten, zijn veel bedrijven en organisaties al bezig met de invulling van een kerst- of eindejaarsborrel. Met name nu het coronavirus opleeft, een flink klus. Schaap-events in Gassel biedt dé oplossing in de vorm van online activiteiten.

“Wij verzorgen diverse online activiteiten die eventueel te combineren zijn met een borrelbox of kerstpakketten drive-in”, aldus Schaap-Events. Tot de diverse online events behoren een Pubquiz, Escape game en (Muziek)bingo. Enkel een laptop/tablet, mobiele telefoon en stabiele internetverbinding zijn nodig om toch coronaproof het jaar feestelijk met de collega’s af te sluiten.

Voorzien van een live presentator en virtuele tussenstanden is de Pubquiz een perfecte manier om de collegiale kennisstrijd aan te gaan. Of laat collega’s de strijd met elkaar aangaan in de Escape Game. Welk huis bemachtigd door diverse escapes op te lossen als eerste de finale code? Speelt de radio een belangrijke rol op de zaak? Dan is de muziekbingo wellicht een leukere optie. De bingo is volledig te personaliseren op muzikaal vlak!

Meer weten? Kijk op schaap-events.nl. Of neem contact op via info@schaap-events.nl of 0486-474687.

Meer berichten