Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De Goede Doelen Week Gennep vindt dit jaar in aangepaste vorm plaats</p>

De Goede Doelen Week Gennep vindt dit jaar in aangepaste vorm plaats

(Foto:)

Aangepaste vorm Goede Doelen Week Gennep

  •   keer gelezen

GENNEP | De Goede Doelen Week Gennep vindt dit jaar in alternatieve vorm plaats in de eerste week van november. Oorspronkelijk stond de week in de agenda voor april dit voorjaar, maar wegens het coronavirus en de daarbij komende maatregelen is hier een streep door gehaald. Om dit maal toch aan de maatregelen te voldoen is het doneren enkel mogelijk doormiddel van een bankoverschrijving. 

Alle inwoners van Gennep ontvangen in de week van 2 t/m 7 november huis-aan-huis een brief. Hierin wordt vriendelijk gevraagd of men een donatie wilt doen aan de goede doelen. Juist nu hebben zij het immers zo hard nodig. Er zullen dit jaar dus geen collectanten langs de deur komen en is het ook onmogelijk om met contant geld een donatie te doen.

Voorzitter van de GDW Roos van Otterdijk: “Uiteraard is de gezondheid van zowel onze collectanten als van alle inwoners van Gennep voor de organisatie het belangrijkste argument geweest om te kiezen voor deze aangepaste collecte. Door op deze manier te collecteren, houden we ons aan de 1,5 meter-richtlijn en vermijden we tevens het verwerken van contant geld. We hopen dat de aangesloten goede doelen op deze manier tóch een mooie bijdrage mogen ontvangen, want ook zij zijn bijzonder hard geraakt in deze Corona-tijd.”

Opbrengst
De verdeling van de opbrengst zal in dezelfde verhouding zijn als in 2019. In december 2020 zullen de resultaten gepubliceerd worden via www.GDW-gennep.nl, de Facebookpagina van de GDW en de lokale media.

Contact
Van Otterdijk: “Mochten mensen de brief tussen 2 en 7 november onverhoopt gemist hebben, dan kunnen zij hun donatie vóór 15 november 2020 overmaken naar NL07 RABO 0171 696 816 op naam van Platform o.d. Logte o.v.v. GDW. Uiteraard is de organisatie bereikbaar voor eventuele vragen, de contactgegevens staan op onze website. Via de website zijn ook nieuwe vrijwilligers/ collectanten van harte welkom zich aan te melden.”

2021
De organisatie zal in het voorjaar starten met de voorbereidingen voor de GDW in 2021, welke hopelijk weer op de vertrouwde manier zal kunnen plaatsvinden. Meer informatie hierover zal ook via de website, Facebook en de lokale media gedeeld worden.

Meer berichten