Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De lancering van Maasburen.nl is alweer drie jaar geleden.&nbsp; (foto: Ingrid Driessen)</p>

De lancering van Maasburen.nl is alweer drie jaar geleden.  (foto: Ingrid Driessen)

(Foto: Martijn Schwillens)

Doe jij ook mee met 'De Grote Online Dorpenquiz'?

  •   keer gelezen

MOOK EN MIDDELAAR | Iedereen die denkt alles te weten over de dorpen Middelaar, Mook, Molenhoek én Plasmolen kan deze kennis op de proef stellen in een heuse dorpenquiz. De buurtverbinders van MaasBuren organiseren, ter viering van hun 3 jarig bestaan, op vrijdag 30 oktober een online PubQuiz waarin de dorpen en de gemeente centraal staan.

Oorspronkelijk was het plan om de bijzondere verjaardag te vieren in de vorm van een leuke ontmoetingsactiviteit. Zoals veel activiteiten is dit plan van de baan geraakt dankzij de coronamaatregelen. Daarom een leuk alternatief. MaasBuren: “We testen jouw kennis over onze mooie gemeente en het dorp waarin je woont. Na een paar rondes wordt de winnaar bekend. Ben jij degene met de meeste kennis?”

Vorm een team maken van maximaal 4 mensen. Dit kunnen familieleden, buren, vrienden of kennissen zijn, zolang ze maar genoeg weten van de gemeente. Gezamenlijk wordt er, volledig coronaproof, gestreden voor een leuk kleinigheidje en eeuwige roem.

Iedereen kan zich aanmelden via het formulier op de homepagina van Maasburen.nl. Na aanmelding ontvang je een link naar de online videosessie. De quiz vindt plaats op vrijdag 30 oktober van 20:00 tot 21:30 uur. "Leuk om je dan te leren kennen!”

Meer berichten