Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De politie is bezig met een grootschalig onderzoek in de woning en het daarbij gevestigde assurantiekantoor.</p>

De politie is bezig met een grootschalig onderzoek in de woning en het daarbij gevestigde assurantiekantoor.

(Foto: SK-Media)
UPDATE

16-jarige aangehouden voor reeks inbraken Overloon

  •   keer gelezen

OVERLOON | De politie heeft maandag 19 oktober een overvaller aangehouden in verband met een overval die hij eerder die morgen pleegde in een woning aan de Stevensbeekseweg in Overloon. Bij de overval is een bewoner gewond geraakt.

De inbreker drong omstreeks 5:00 uur de woning, en eveneens assurantiekantoor, binnen. Eenmaal binnen werd hij door de 76-jarige bewoner opgemerkt. De inbreker ging hierop meteen in de aanval en deelde een aantal fikse klappen uit in het gezicht van de man. Hoewel hij hierdoor flinke verwondingen heeft opgelopen, bleef de bewoner aanspreekbaar. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis gebracht. Zijn echtgenote bleef ongedeerd.

Meerdere inbraken
Niet veel later heeft de politie een 16-jarige jongen uit Overloon aangehouden op verdenking van de inbraak. Kort voor deze inbraak is er op meerdere adressen aan de Stevensbeekseweg ingebroken. “Wij verdenken daar ook de aangehouden verdachte van. De reeks inbraken worden onderzocht door de recherche. De verdachte zit voorlopig vast.” aldus de Politie.

Help mee
Hoewel de politie de verdachte in de kraag heeft gevat, is het onderzoek omtrent de reeks inbraken nog in volle gang. Daarbij zijn alle tips welkom. Politie: "Heeft u iets gezien in de nachtelijke uren in de omgeving van de Stevensbeeksweg? Heeft u camerabeelden? Of heeft u andere belangrijke informatie? Neem dan contact op met ons op via 0900-8844” Ook is het mogelijk om informatie te delen via het tipformulier op de website van de politie. Dit stelt tevens in staat om eventuele camerabeelden te uploaden. Uiteraard is het ook mogelijk om anoniem te helpen. Dit kan door tips door te geven via 0800-7000.

Meer berichten