Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Walk&amp;Talk: Dé koffiepauze voor werkzoekenden in de bieb</p>

Walk&Talk: Dé koffiepauze voor werkzoekenden in de bieb

(Foto: )

‘Vrijwilligerswerk, belangrijk werk’ het thema van aanstaande Walk&Talk bijeenkomst

  •   keer gelezen

BOXMEER | Samantha Regeer van het Vrijwilligerspunt Sociom Land van Cuijk is dinsdag 27 oktober te gast tijdens de Walk&Talk bijeenkomst in de Boxmeerse Bibliotheek. Als geen ander kan Regeer het thema van deze bijeenkomst, ‘Vrijwilligerswerk, belangrijk werk’, op heldere wijze belichten. 

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in de samenleving. Mensen maken zich verdienstelijk met de zorg om de ander, de zorg om het milieu, inzet voor hulpbehoevenden, bescherming van monumenten, of hulp bij culturele activiteiten. Ben je op zoek naar een betaalde baan, maar wil je ondertussen niet stil zitten en je inzetten voor een ander, dan is vrijwilligerswerk misschien iets voor jou. Maar wat mag je wel en wat mag je niet als je een uitkering ontvangt. En hoe bindend is een vrijwilligerscontract? Allemaal vragen waarop Samantha deze ochtend antwoord kan geven.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor iedereen die op zoek is naar werk of een nieuwe uitdaging. De bijeenkomsten vinden twee keer per maand plaats bij BiblioPlus. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen , ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrij ontvangst met koffie en thee. 

Vanwege de Corona maatregelen is het aantal plaatsen voor deelname beperkt. Vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda is noodzakelijk. De bijeenkomst vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur in de bibliotheek aan de De Raetsingel 1 in Boxmeer.
Deelname is gratis.

Meer berichten