Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Op die website, www.heerlijk-boxmeer.nl, staat nu ook een overzicht van alle horecazaken waarbij men online kan bestellen.</p>

Op die website, www.heerlijk-boxmeer.nl, staat nu ook een overzicht van alle horecazaken waarbij men online kan bestellen.

(Foto: )

Horeca Boxmeer bezorgt thuis met gezamenlijke website

  •   keer gelezen

BOXMEER | Na de verplichte sluiting is veel Boxmeerse horeca overgestapt op arrangementen en menu’s die thuis worden bezorgd of kunnen worden afgehaald. Zij werken nu samen om dit aanbod aan de man te brengen.

De horecabedrijven sloegen afgelopen zomer de handen ook al ineen voor een gezamenlijke zomercampagne. Aansluitend op deze campagne lanceerde het Boxmeerse reclamebureau Corn Reclame een verzamelwebsite, ondersteund met een Facebookpagina, waarop een overzicht van alle Boxmeerse horeca en haar evenementen te vinden zijn. Op die website, www.heerlijk-boxmeer.nl, staat nu ook een overzicht van alle horecazaken waarbij men online kan bestellen. Het aanbod hierop is breed. Van bierpakketten en borrelplanken, tot volledige lunch-, diner- en tapas arrangementen. Dit maakt het bijzonder makkelijk om in één oogopslag het volledige aanbod voor het publiek in Boxmeer en omgeving te vinden. Op deze manier kan de lokale horeca gedurende de gedeeltelijke lockdown worden gesteund én kunnen mensen thuis alsnog genieten van de diensten van deze bedrijven.

Het overzicht en meer informatie is te vinden op www.heerlijk-boxmeer.nl/online-bestellen

Meer berichten