Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Theo Arts is d&eacute; aangewezen persoon voor iedere installatieklus.</p>

Theo Arts is dé aangewezen persoon voor iedere installatieklus.

(Foto: )

Theo Arts, al 35 jaar betrouwbaar installatiespecialist

  •   keer gelezen

RIJKEVOORT | De badkamer is natuurlijk dé ruimte waar pure ontspanning het meest tot uiting komt. Het is dan ook van uiterst groot belang dat ook de aanleg niet tot onnodige stress leidt. Bij Technisch Installatiebureau Theo Arts in Rijkevoort wordt dit bijzonder goed begrepen. Al 35 jaar is het Rijkevoortse installatiebureau de aangewezen persoon om er, zowel badkamer technisch als daarbuiten, warmpjes bij te zitten.

Sanitaire trends en innovaties komen en gaan, de methodiek van Theo is daarentegen in al die jaren onveranderd. “Voor we beginnen kom ik het liefst even bij de mensen langs om te kijken” legt Theo uit. “Ik wil niet alleen weten wat voor badkamer ik onder handen ga nemen, maar ook wat voor mensen ik voor mijn neus heb. Dan heb ik een gezicht voor me, en die mensen natuurlijk ook. Dat haalt de eerste kou uit de lucht én schept vertrouwen.”

Tijdens dit eerste bezoek staat Theo’s specialistische blik meteen in de startblokken om mogelijkheden of obstakels te spotten. “Zodra we dan een plattegrond hebben, en de maten weten, gaan we aan de slag met een voorbeeld. Hierin komen de wensen van de klant en de mogelijkheden samen.” Op basis daarvan wordt mooie 3D tekening gemaakt waarin de toekomstige badkamer prachtig tot leven komt. Op basis van die impressie kan ook worden bepaald wat het gaat kosten. “Krijgen we dan een akkoord, dan regelen wij alles, van slopen tot oplevering.”

Kachelspecialist
Maar de Rijkevoortenaars beperken zich niet tot enkel badkamers. Als installatiebureau valt ook ander leidingwerk, dak- en zinkwerk en verwarmingstechniek onder de specialistische vleugel. Theo vertelt trots hoe zijn bedrijf als één van de weinige in de regio zich specialistisch bezig houden met pellet CV-ketels, hout CV-ketels en gaskachels. “Een pellet of houtkachel kan, geheel afhankelijk van het huis natuurlijk, behoorlijk schelen in het gasverbruik. Daarnaast ziet het er geweldig uit. Wij leggen tot in detail de voor- en nadelen uit van dergelijke kachels. Dan kunnen mensen er zelf goed over nadenken.”

Vlot verbouwen
Wat de klus ook moge zijn, het voornaamste doel is dat het vlot en vakkundig wordt uitgevoerd. “Mensen zien ons graag komen, maar nog liever weer gaan” grapt Theo. “Maar toch zit hier wel degelijk een kern van waarheid in.” Niemand vindt een verbouwing leuk. Mensen zijn maar wat blij met het resultaat, maar het is natuurlijk eerst een tijdje behelpen. Theo kan dit, als oude rot in het vak, enkel beamen. “Wij proberen daarom alles zo goed mogelijk te plannen. Er is niets vervelender dan moeten wachten bijvoorbeeld een leverancier of aannemer.” Juist het 35 jaar regerende vakmanschap van Theo heeft gezorgd voor een mooi lijstje betrouwbare partnerondernemers die dit probleem perfect voorkomen.

Het mooiste wat er is
"Zolang mensen blijven zeggen: ‘regel het maar, we zien de rekening wel.' weet ik dat ik het goed doe. Dat is zo'n beetje het mooiste wat er is.” vertelt Theo Arts trots. Samen met zijn vakkundige personeel en dito partners komt hij ook graag bij jou langs om dit opnieuw waar te maken. Nog rustig aan het oriënteren? Neem eens een kijkje in de uitgebreide showroom aan de Veldweg 4 in Rijkevoort, of kijk op https://www.theoartsinstallatie.nl/.

Meer berichten