Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Dankzij Bram wordt u professioneel geholpen binnen een week!</p>

Dankzij Bram wordt u professioneel geholpen binnen een week!

(Foto: )

De nieuwe audicien komt aan huis

  •   keer gelezen

WAGENINGEN | Voor iedereen met gehoorproblemen is er in de regio een nieuwe mogelijkheid om op professionele wijze een gehooronderzoek en hoortoestelaanpassing te ondergaan: Bram van Oostrum, ambulant audicien van de Hoorwereld, komt aan huis!

De ambulant audicien biedt de beste service en de laatste technieken op het gebied van testen van het gehoor en de meest innovatieve hooroplossingen. Omdat de audicien aan huis kan komen hoeft u de deur niet uit en worden hoortoestellen aangepast in de omgeving waarin u zich het vaakst bevindt. 

De laatste 3 maanden van het jaar zijn traditioneel een tijd waarin veel mensen hoortoestellen willen aanschaffen, aangezien vaak het eigen risico is opgebruikt. Dit resulteert doorgaans in lange wachttijden. Omdat Bram niet aan openingstijden is gebonden, hebt u altijd binnen een week nieuwe hoortoestellen geleverd. 

Bram werkt strikt volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo draagt hij bij handelingen binnen 1,5 meter een mondkapje en handschoenen en wordt apparatuur vanzelfsprekend telkens grondig gereinigd.

De Hoorwereld is een zelfstandig audiciensbedrijf met een grote, toonaangevende winkel in Wageningen. De ambulante werkzaamheden worden verzorgd door audicien Bram van Oostrum. Met ruim 10 jaar ervaring is hij de meest servicegerichte audicien in de regio met kennis van de laatste innovatieve technieken op het gebied van gehoormetingen en hoortoestelaanpassingen.

Wil u meer informatie of vrijbijvend een afspraak maken? Neem dan contact op via bram@dehoorwereld.nl of 06-15931980. Neem ook eens een kijkje op www.dehoorwereld.nl.

Meer berichten