Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: R.Ermers

Concert Gewestelijk Symphonie Orkest uitgesteld wegens corona

  •   keer gelezen

CUIJK | Jaarlijks organiseert het Gewestelijk Symphonie Orkest Maas en Niers uit Cuijk, kortweg: het GSO in november een concert. Helaas wordt dit, net als vele andere evenementen, door het rondwarende coronavirus tot nader bericht uitgesteld.

Dit concert in de Schouwburg van Cuijk, dat altijd gratis toegankelijk is, geeft het orkest de mogelijkheid om “Vrienden van het GSO” te bedanken voor hun steun en vertrouwen het afgelopen jaar. Daarnaast biedt het ook een uitgelezen kans voor alle mensen uit de regio om te kijken en luisteren naar prachtig klassiek concert.

Het Gewestelijk Symphonie Orkest Maas en Niers is een amateur-symphonieorkest met ongeveer 25 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Er is ruimte voor meer strijkers, een klarinettist(e) en een hoornist(e). Bovendien is in het bestuur de functie van voorzitter vacant. Het orkest repeteert elke donderdagavond met veel enthousiasme in Cuijk in de repetitieruimte van de Schouwburg onder de bezielende leiding van dirigent Rien Snoeren. Natuurlijk worden ook daar de corona-maatregelen in acht genomen.

“We hopen u op een volgend concert óf bij een repetitie te ontmoeten!”

Meer berichten