Ook bij de prachtige kerstpakketten wordt de Greetz-methode toegepast.
Ook bij de prachtige kerstpakketten wordt de Greetz-methode toegepast. Foto:

'We willen een soort 'Greetz' worden voor de regio'

Algemeen 1.649 keer gelezen

BOXMEER | Het lijkt misschien nog ver weg, maar de feestdagen komen langzaamaan in het vizier. Nu het coronavirus weer opleeft zijn veel bedrijven de opties van het aan huis bezorgen verder aan het uitwerken. Zo ook de Boxmeerse juwelier Twinkeling, die de randjes van het concept van thuisbezorgen prachtig opzoekt.

“We willen een soort Greetz worden voor de regio” vertelt Naomi Goossens enthousiast. “We zijn natuurlijk een winkel met diverse geweldige cadeautjes. Wat Greetz landelijk kan, kunnen wij regionaal!”

Met oog op de feestdagen is zo’n regionale Greetz natuurlijk dé perfecte manier om mensen te verrassen. Gevestigd in Boxmeer kan Naomi op zeer korte termijn het perfecte cadeautje voor zowel dames als heren, thuisbezorgen. “Als je iets voor 15:00 uur besteld, kunnen wij er voor zorgen dat je het diezelfde middag nog in huis hebt. En zelfs op de speciale dagen willen wij best even de weg op gaan. Als ik op Eerste Kerstdag mensen blij kan maken door ’s ochtends nog even iets te bezorgen, dan doe ik dat maar al te graag!” Mocht de bestelling net te laat binnen zijn gekomen, of het adres iets te ver weg liggen, dan zorgt Twinkeling er op zijn minst voor dat het die dag nog verzonden wordt. Zodat het prachtige sieraad alsnog vlot thuis is.

Naast particulieren hebben ook bedrijven met Twinkeling goud in handen. De Boxmerenaren bieden namelijk prachtige, unieke kerstpakketten aan in diverse prijsklassen. Ook hier gaat Twinkeling de Greetz-aanpak toepassen en waar mogelijk thuis bezorgen. “Wij merken dat het voor veel ondernemers lastig is om een veilige manier te verzinnen om de pakketten uit te delen” licht Naomi toe. “Om hen te ontlasten stellen wij zelf, volledig naar wens, een mooi pakket samen en die bezorgen we coronaproof thuis. We doen er zelfs een persoonlijk kerstkaartje bij!”
Begint het al te twinkelen in de ogen? Neem dan eens een kijkje op www.twinkelingsieraden.nl voor het huidige assortiment. Meer info over het bestellen en bezorgen? Bel gerust naar 0485520113 of stuur een Whatsappje naar 0624194818, Naomi kan er alles over vertellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant