Digitale vaardigheden zijn in onze maatschappij noodzakelijk.
Digitale vaardigheden zijn in onze maatschappij noodzakelijk. Foto: Leon Voskamp

Digitale cursussen bibliotheek Boxmeer starten weer

Algemeen 162 keer gelezen

BOXMEER | Digitale vaardigheden zijn in onze maatschappij noodzakelijk. De bibliotheek vindt het belangrijk om mensen daarin te ondersteunen. Vanaf maandag 9 november kun je daarom weer bij de bibliotheek in Boxmeer terecht om je digitale vaardigheden bij te spijkeren. Er zijn diverse maatregelen genomen waardoor ook in deze tijd van RIVM richtlijnen de cursussen verantwoord en veilig kunnen verlopen.

Onder persoonlijke begeleiding van een medewerker organiseert BiblioPlus in de bibliotheek de cursussen ‘Klik & Tik’.
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor jou. Daarnaast wordt ook de cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ aangeboden. Dit programma leert je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Beheers je de basisvaardigheden, dan kun je de cursus ‘Klik & Tik. Samen op ’t web’ volgen. Hierin staat sociale media als Facebook en Twitter centraal. Of de cursus ‘Klik & Tik. Veilig online’, waarin je meer leert over internetfraude en waar je op moet letten om veilig te kunnen internetten.

De wekelijkse cursussen vinden vanaf 9 november in bibliotheek Boxmeer plaats op maandagen van 9.30 tot 11.30 uur. Het doorlopen van een cursus duurt, afhankelijk van welke cursus je volgt, gemiddeld zes tot tien bijeenkomsten. De verschillende cursussen kunnen aansluitend gevolgd worden en er kan voortdurend ingestapt worden. Kosten voor BiblioPlus-leden zijn € 25,-, voor niet-leden € 35,-. Er is een maximum van 5 deelnemers.

Bel voor meer informatie of om je aan te melden naar 0485 583500.

Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1 (in de Weijer)
www.biblioplus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant