Afbeelding
DorpsDeal weekend topper

Een ontspanningsmassage (60 min) of een rug-, nek- en schoudermassage (30 min) bij Salonniki!

Algemeen 526 keer gelezen

Ben jij toe aan een heerlijke massage? Dan ben je bij Salonniki in Boxmeer aan het goede adres! Gun jezelf een moment van pure ontspanning. Ga jij voor een ontspanningsmassage van 60 minuten? Dan betaal je nu maar €38,50 (30% korting)! Of ga jij voor de rug-, nek- en schoudermassage van 30 minuten? Voor deze massage betaal je nu maar €21,00 (30% korting)! 

De ontspanningsmassage (60 min)
Hier kun jij nu een uur lang compleet wegdromen tijdens een professionele ontspanningsmassage. De massage helpt spanning en stress los te laten en de natuurlijke balans te herstellen. Bij deze massage geniet je van een heerlijke warme olie. Dit bevordert de doorbloeding en spierontspanning waardoor het lichaam in staat is om op te laden en negatieve energie los te laten. Tijdens de massage worden jouw:

• Rug,
• Nek,
• Schouders,
• Achterkant benen,
• De voorkant van je benen,
• Armen,
• Decolleté
• En je hoofdhuid gemasseerd.

Het vitaliseert, ontspant en geeft rust. Na afloop kun jij de hele wereld weer aan!
Koop je voucher voor deze ontspanningsmassage op https://www.dorpsdeals.nl/product/ontspanningsmassage-60-min/

Rug-, nek- en schoudermassage (30 min)
Ben jij echt even toe aan een puur rustmoment? Of vind jij het gewoon heerlijk om even te ontspannen? Droom heerlijk weg met een massage bij salonniki in Boxmeer. Je gaat genieten van een heerlijke ontspanningsmassage met een warme olie op je rug, nek, schouders. Jij kunt krijgt 30 minuten aan pure verwennerij. Wij vragen naar uw persoonlijke wensen en houden rekening met lichamelijke klachten.

Zeg vaarwel tegen stress, vermoeidheid en eventuele lichamelijke klachten en geniet van heerlijke ontspanning! Koop je voucher voor deze massage op https://www.dorpsdeals.nl/product/rug-nek-en-schouders-massage-30-min/

Salonniki
Sint anthonisweg 2
5831 AE Boxmeer
Website: www.salonniki.nl
Facebook: @schoonheidssalonniki

Openingstijden
maandag: 11.00 – 22.00 uur
dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
woensdag: 09.00 – 18.00 uur
donderdag: 11.00 – 22.00 uur
vrijdag: 09.00 – 17.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant