Willem van Haren van VV De Zwaluw.
Willem van Haren van VV De Zwaluw. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

Kennismaken met... Willem van Haren (De Zwaluw)

Voetbal 1.978 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met libero Willem van Haren van VV De Zwaluw uit Oeffelt. 

Naam: Willem van Haren
Leeftijd: 29
Woonplaats: Oeffelt
Beroep: Projectleider/coördinator Zuid-Nederland en Raadslid Boxmeer
Club: De Zwaluw
Positie: Libero
Sterke punten: Mijn voetbalinstinct en traptechniek
Mindere punten: Koppen
Favoriete club: Feyenoord
Beste speler op de regionale velden: Dit vind ik een hele lastige, omdat ik vind dat ik iemand moet kiezen waartegen ik zelf heb gespeeld of heb gezien. Ik ga dan voor Teun Verberk van Excellent en Bas Joosten van SSS’18.
Beste speler van de wereld: Aangezien Ronaldo en Messi op dit moment stagneren en wat minder worden, kies ik voor Sergio Ramos.
Slechtste verliezer die je kent: Buiten mezelf, kies ik voor Jeen Schiks
Beste trainer van de regio: Dan kies ik voor Jan Schaap. Om er tegen te spelen was het verschrikkelijk maar hij haalde wel alles uit zijn teams. Vooral zijn laatste klus bij SCV’58 (kampioenschap, red.) was heel knap.
Gezelligste kantine: Constantia Wanroij
Mooiste sportpark: vv De Zwaluw, respect voor de groenploeg hoe zij dat hele oppervlak iedere keer weer er mooi bij laten liggen.
Welke muziek in de kleedkamer: Voor de wedstrijd techno en hardstyle en na de wedstrijd, bij winst, kelderklasseknallers.
Mooiste shirt regionaal: DWSH’18
Hoogtepunt als voetballer: Kampioenschap in de E1 en het behalen van de kwartfinale in de KNVB-districtsbeker.
De grappenmaker van het team: Voorheen Charly Prijs en nu Rinze Verhoeven.
Dromen in het voetbal: Dat ik het nog zo lang mogelijk, op wat voor niveau dan ook, mag doen.
Wat zou jij de KNVB adviseren voor de rest van het seizoen: Ik zou in maart/april/mei een half speelschema afwerken met de nog resterende wedstrijden. Een heel schema proppen in een paar maanden lijkt me niet bevorderlijk voor de gemiddelde kelderklassers. Proberen ervoor te zorgen dat iedereen ongeveer evenveel thuis en uit speelt. En dan de eerste direct laten promoveren en de laatste direct laten degraderen. De nummers 2 en 3 spelen dan 1 play-off tegen de ener en tweede laatste van de klasse er boven. En dit zo bij iedere klasse doen! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant