Jop Vermeulen.
Jop Vermeulen. Foto: RKSV Boerdonk

Kennismaken met... Jop Vermeulen (RKSV Boerdonk)

Voetbal 1.638 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met middenvelder Jop Vermeulen van RKSV Boerdonk.

Naam: Jop Vermeulen
Leeftijd: 23
Woonplaats: Gemert
Beroep/school: Intercedent bij Crown Uitzendgroep
Club: RKSV Boerdonk
Positie: Verdedigende Middenvelder
Sterke punten: Met name de aspecten aan de bal, zoals passing, overzicht en schot.
Mindere punten: Het fysieke gedeelte is niet mijn sterkste punt. Daarnaast is koppen ook niet mijn sterkste kant. En af en toe, als het niet loopt, kan ik mijzelf daar ontzettend aan gaan ergeren, waardoor ik zelf geen niveau haal.
Favoriete club: PSV
Beste speler op de regionale velden: -
Beste speler van de wereld: Luka Modric
Slechtste verliezer die je kent: Onze vorige trainer Johan Stroucken kon ontzettend slecht tegen zijn verlies.
Beste trainer van de regio: Ik wil niemand tekort doen, want iedere trainer die ik heb gehad heeft zijn eigen kwaliteiten gehad! Zo merk ik aan de huidige trainer Ger, dat hij heel erg bezig is om onze organisatie op orde te krijgen en rust in het spel aan te brengen.
Mooiste sportpark van de regio: vv Gemert
Gezelligste kantine: RKSV Boerdonk
Welke muziek in de kleedkamer: Volgens mij is Roy Neuteboom de DJ bij ons in de kleedkamer. Die draait altijd van alles wat, helemaal prima!
Mooiste shirt regionaal: vv Gemert
Voorbeeld in de voetballerij: Laat ik dan zeggen alle vrijwilligers bij de club. Neem bijvoorbeeld Piet en Clara, die ontzettend veel doen voor de club en dag en nacht klaarstaan voor de hele club.
Hoogtepunt als voetballer: Dat zijn er niet zoveel haha, als ik er dan toch een mag kiezen is het de promotie met Gemert B1 destijds naar de derde divisie.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Vorig jaar hadden wij een speler in ons team, ik zal zijn naam maar niet noemen, die voor de wedstrijd aangaf een rondje te geven bij winst. Na vijf minuten maakte hij ongelukkig een eigen goal en veroorzaakte hij een penalty, 2-0 achter. Achteraf hebben we daar wel om kunnen lachen natuurlijk.
De grappenmakers van het team: De gebroeders Van de Vossenberg, die mannen weten van geen ophouden, zelfs niet tijdens de training.
Dromen in het voetbal: Promotie met Boerdonk. Als we het weer op kunnen pakken, zoals we het seizoen zijn begonnen, dan moet er iets te halen zijn. Ondanks dat we niet de breedste en sterkste selectie van onze huidige klasse hebben, denk ik dat wij met onze mentaliteit en niet al te veel blessuregevallen bovenin mee moeten kunnen draaien.
Wat zou jij de KNVB adviseren voor de rest van het seizoen? Heel lastig. Uiteraard staat de gezondheid voorop. Ik hoor verhalen over de eindstand trekken na het spelen van een halve competitie. Ondanks dat dit niet de meest ideale optie is, is het op dit moment misschien wel de meest haalbare optie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant