Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Optreden en zingen is genieten voor Mindy. &#39;Do what you love and love what you do&#39; (Foto: Driessen RG)&nbsp;</p>

Optreden en zingen is genieten voor Mindy. 'Do what you love and love what you do' (Foto: Driessen RG) 

(Foto: Driessen RG )

‘Op 5-jarige leeftijd al optreden als Madonna’

  •   keer gelezen

MILL | Mindy Martosoedjono is zangeres in hart en nieren. Van kleine Madonna naar het zingen in een bigband met liedjes van Caro Emerald tot Justin Timberlake. Mindy is een veelzijdig professional, ambitieus, creatief en doortastend. 

Door Rudolf van Gemert

“Met vijf jaar stond ik inderdaad al op het podium waarbij Madonna mijn voorbeeld was”, vertelt Mindy. “Van mijn 6e tot en met mijn 12e jaar had ik regelmatig lokale optredens. Zingen vond ik toen al fantastisch en dat is nog steeds hetzelfde. Mijn opa was altijd aanwezig om mooie foto’s te maken. Ik heb 12 jaar bij wedstrijden gezongen, waaronder lokale Soundmix-shows. In 2012 mocht ik het proberen bij The Voice, en na de blind auditions werd Marco Borsato mijn begeleider. Dat was een goede ervaring. Twee jaar later heb ik besloten volledig zelfstandig voor mijn muzikale carrière te gaan. Daar heb ik nooit spijt van gehad. Muziek zit bij mij in de genen. De broers en zussen van mijn moeder waren heel muzikaal en bij mijn vaders kant praten we over liefhebbers. Een mooie belevenis was een live optreden met de band in Litouwen voor militairen uit Europa.”

Een herinnering boeken
Dit jaar is natuurlijk alles anders voor artiesten, merkt ook Mindy. “In deze coronatijd moet ik natuurlijk ook creatief zijn en inkomsten genereren. Ik ga bij mensen op bezoek met een persoonlijke boodschap. Ik zing het aangevraagde lied en zie met veel plezier de emoties en het genieten van de mensen. Je boekt geen liedje, maar je boekt een herinnering.”

Bruiloften
Mindy heeft samen met trouwambtenaar Mariëlle Jongmans (bekend van tv-programma Married at First Sight) recent een livestream gedaan voor aanstaande bruidsparen. “Zowel voor het muzikale element als voor het totale geheel wordt ondersteuning gevraagd. Vaak werk ik dan samen met Mariëlle, waarbij alles wordt ingevuld. Trouwen is een bijzonder moment en de huwelijksdag is een uniek moment. Van bruidsjurk, kostuum, bruidsboeket en trouwauto tot ceremonie, bruidstaart, borrel, diner en feestavond. Live muziek met dj, een heerlijk spetterende coverband of een mix.” Een allround coverband met een moderner sausje, dan vindt Mindy haar The Good Vibes Band een aanrader. Voor een meer chique uitstraling is de band uit te breiden tot negen muzikanten.

Emoties losmaken
Mindy: “Mijn motto is: ‘Live your life with Good Vibes’. Muziek komt bij mensen binnen en maakt emoties los. Elk bruidspaar krijgt altijd een extra persoonlijk verassingselement. En als je dan soms wordt uitgenodigd om in het buitenland naast organisatie ook op een bruiloft op te treden, zoals een keer in het Griekse Santorini, dan krijg je vanzelf energie om er iets bijzonders van te maken. Info: www.trouwliedjes.nl

Meer berichten