Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Met de Sunshower ervaar je de kracht van zonlichten infrarood onder je eigen douche.</p>

Met de Sunshower ervaar je de kracht van zonlichten infrarood onder je eigen douche.

(Foto: )

Sunshower in plaats van levertraan

  •   keer gelezen

VIERLINGSBEEK | De zon is een bron van leven. Ze geeft energie en zonlicht voedt ons. Het ultraviolette licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine houdt onze weerstand op peil. De blootstelling aan zonlicht is belangrijk voor ons algehele welzijn en welbevinden. Vroeger zijden ze dan “Als de ‘r’ in de maand zit, moet je een lepeltje levertraan nemen, anders krijg je niet genoegvitamine A en D binnen”. Tegenwoordig is daarvoor een hele ander oplossing. Dagelijks een lage dosis UV van de Sunshower is bewezen veilig, heeft hetzelfde effect en helpt ons in de strijd tegen het coronavirus.

Vitamine D heeft eigenlijk twee uitwerkingen op het immuunsysteem: ten eerste heeft het een antivirale werking maar een andere belangrijke eigenschap is dat het een opeenstapeling van ontstekingsreacties in het lichaam kan afremmen. En bij coronaweten we dat die reacties een rol spelen.

Tekort aan vitamine D
70% van de Nederlandse bevolking heeft in de winter last van een vitamine D tekort. Door het tegengaan van dit tekort wapen je jezelf uitstekend tegen luchtweginfecties, griep en verkoudheid en het coronavirus. Met de Sunshower ervaar je de kracht van zonlichten infrarood onder je eigen douche. Door onze unieke belevingen ontspan en verzacht je pijnlijke spieren in je lichaam met de warmte van krachtig infrarood én houd je je vitamine D-niveau op peil. Met het gedoseerde UV-licht van de Sunshower ga je dus de strijd aan tegen het coronavirus, want 3 sessies per week zorgen al voor een verdubbeling van het vitamine D niveau in de wintermaanden.

Sfeerbadkamer
De Sunshower is o.a. verkrijgbaar bij de badkamerspecialist van de regio: ‘SFEERBADKAMER’ aan de Grotestraat 28 in Vierlingsbeek. Zij maken voor particulieren en ondernemingen kwaliteitsbadkamers op maat: van ontwerp en advies tot verbouw en installatie.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over of voor het maken van een afspraak op de website van SFEERBADKAMER: www.sfeerbadkamer.nl en wie weet hangt er straks wel zo’n Sunshower in jouw (nieuwe) badkamer.

Meer berichten