De tentoonstelling laat de lange gemeenschappelijke geschiedenis van de regio Gennep en Goch (D) tot leven komen.
De tentoonstelling laat de lange gemeenschappelijke geschiedenis van de regio Gennep en Goch (D) tot leven komen.

Tentoonstelling ‘Gennep – Goch, 500 jaar Vriendschap en Verbondenheid’ wederom te bezichtigen

Algemeen 182 keer gelezen

GENNEP | ‘Gennep – Goch, 500 jaar Vriendschap en Verbondenheid.’ Met dit als thema is zaterdag 31 oktober de tentoonstelling van Stichting Gennep–Niers–Goch en de Heimatverein Goch op feestelijke wijze geopend, om enkele dagen later wegens de coronawetgeving weer te moeten sluiten. Vanaf donderdag 19 november kunnen geïnteresseerden alsnog terecht in de Kenniskeuken in de Gennepse bibliotheek, om meer te leren over de lange gemeenschappelijke geschiedenis van de regio Gennep en Goch. 

De Stichting Gennep-Niers-Goch zet zich in om de banden tussen de twee gemeenten aan te halen en te versterken. Dat de feestelijke opening op zaterdag 31 oktober werd begeleid door mooie woorden van Burgemeester Hans Teunissen van gemeente Gennep, en een videoboodschap van de burgemeester van Goch, Ulrich Knickfrehm, is hier een mooi voorbeeld van. 

Om geïnteresseerden zo veel mogelijk ruimte te bieden zijn de openingstijden van de tentoonstelling verruimd. Niet alleen tijdens de openingstijden van de bibliotheek is de tentoonstelling te bezoeken, maar ook op zaterdag- en zondagmiddagen van 13.00 - 16.00 uur. Tevens is de periode verlengd tot medio januari 2021.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant