Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De wensbomen voor Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord zijn geregeld!</p>

De wensbomen voor Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord zijn geregeld!

(Foto:)

De wensbomen in gemeente Mill en Sint Hubert zijn geregeld

  •   keer gelezen

MILL EN SINT HUBERT | Met veel trots deelt initiatiefnemer Ontdek Mill dat de vier wensbomen zijn geregeld. Op donderdag 10 december zal er in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord een prachtige kerstboom geplaatst worden. Zaterdag 12 december kunnen inwoners het goede doel steunen door een liefdevolle wens in deze bomen hangen. 

“De bomen zijn geregeld!” luidt het bericht van de initiatiefnemers. “Tussen Mill en Beers hebben we bij Ebben 4 prachtige bomen gevonden. Komende weken wordt de constructie verder voorbereid en ook de lampjes zijn geregeld. We hebben afgelopen week ook spandoeken gehangen om te laten zien dat de 4 wensbomen geplaatst gaan worden.”

De bomen zullen binnenkort geplaatst worden op de pleinen in de vier dorpen. In Langenboom zal de wensboom geplaatst worden op de Dennendijk. In Mill wordt het plein van de Burgemeester Verstraatenlaan opgeleukt door de lichtgevende boom. In Sint Hubert en Wilbertoord komen de bomen te staan op respectievelijk het Pastor Bogersplein en het Sint Josephplein.

Wensen
In de bomen kunnen vanaf 12 december wensschijven gehangen worden. Deze zijn op diverse plaatsen in de gemeente Mill en Sint Hubert te koop voor minimaal 1 euro. Op deze wensschijven kan iedereen een mooie wens of boodschap plaatsen, volledig naar eigen inzicht. De opbrengst van deze wensschijven gaat volledig naar het goede doel ‘help de helpers’ van het Internationale Rode Kruis. Waar de schijven te koop zijn, wordt nader bekend gemaakt. Eveneens kunnen de wensen ingestuurd worden per mail.

“We willen waar mogelijk ook (kleine) wensen laten uitkomen. Het moment van uitvoeren zal deels afhangen van de coronamaatregelen van dat moment. Het begint met het sturen van een wens (voor iemand anders). Wie kan wel een steuntje in de rug gebruiken... Wij als organisatie zullen afhankelijk van de inzendingen kijken hoe we de wensen zo goed mogelijk uit kunnen laten komen. We gaan daar ons uiterste best voor doen. We hopen op mooie wensen die ons inspireren om ze ook echt in praktijk te brengen. We kijken uit naar uw inzendingen op info@4wensbomen.nl

Leuke initiatieven
Inmiddels zijn er ook al andere leuke initiatieven rondom de bomen ontwikkeld. “Zo gaat Marja Verheijen beschilderde stenen bij de bomen plaatsen. Ook zal er een wandeltocht zijn onder initiatief van Amicitia, die langs de 4 bomen zal gaan. Deze wandeltocht is 22,5km en kan eventueel in delen afgelegd worden. Ook bij OC Mill worden plannen ontwikkeld om bij te dragen aan de plannen voor de 4 wensbomen. Meer ideeen: meld het aub op info@4wensbomen.nl

Dankbetuiging
De initiatiefnemers danken de hulp die ze hebben ontvangen vanuit verschillende hoeken. Bijvoorbeeld gemeente voor de medewerking en het enthousiasme, Ebben voor het beschikbaar stellen van de bomen en MK Illumination voor de verlichting. “Wij zijn trots op zoveel enthousiasme in onze gemeente.”

Meer berichten