Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Thea Willems &ndash; Tunnissen </p>

Thea Willems – Tunnissen

(Foto: )

Expositie Thea Willems - Tunnissen in MFC Oelbroek

  •   keer gelezen

SINT ANTHONIS | In MFC Oelbroek in Sint Anthonis is sinds dinsdag een bijzondere expositie te aanschouwen waarin de schilderkunsten van de Boxmeerse Thea Willems – Tunnissen centraal staan. Tot en met februari kan iedereen genieten van de gevarieerde werken en ontspannen werken van Thea.

“Ik kreeg voor mijn verjaardag een workshop portret-tekenen en dat vond ik zo leuk en ontspannend, dat ik me aanmeldde bij de Meander in Boxmeer” vertelt Thea. Daar kreeg ze onder toeziend oog van de Nijmeegse Netty Mulder, het schilderen van stillevens meer en meer in de vingers. “Het portret tekenen trok mij toch meer en besloot toen om les te nemen bij Else van de Sloot in het klooster in Sambeek prachtige locatie, en dat doe ik nog steeds.” 

Inmiddels niet meer in Sambeek maar aan de Boxmeerse Vincent van Gogh straat, weet Thea in de gezellige groep de bijzondere werken te realiseren. Thea schildert heel af en toe in opdracht maar het liefst “lekker voor de ontspanning.” En dat stralen de werken uit.

De expositie is tot en met februari 2021 te zien in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. Iedere dag van 9 uur tot 22.00 uur. 

Meer berichten