Winnaars Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Nancy en Ben Ruwiel &ndash; Couwenberg winnen Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020</p>

Nancy en Ben Ruwiel – Couwenberg winnen Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020

(Foto: Cockie Kremers)

Winnaars Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend

  •   keer gelezen

MILL | Gedurende de nationale Dag van de Ondernemer op vrijdag 20 november, is in Mill bekend gemaakt wie de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020 heeft gewonnen. De jury heeft uiteindelijk die dag besloten dat Nancy en Ben Ruwiel – Couwenberg van Plaza de Frietkraam & Zo en IJssalon Millano, deze felbegeerde prijs mee naar huis mochten nemen.

“Deze ondernemers hebben het gepresteerd om 2x door het publiek genomineerd te worden, in 2019 en in 2020” leest het in het juryrapport. “Met een mega inzet, creativiteit en ondernemersdrift zijn zij het afgelopen jaar de enorme uitdaging aangegaan voor een 2e zaak. Met hun zaken leveren ze een prachtige bijdrage aan het aanbod van ons centrum in Mill. Daarnaast is een van de ondernemers ook nog actief binnen het Ondernemers Collectief Mill en draagt daarmee actief bij aan het ondernemersklimaat van alle ondernemers.”

Naast de nominatie voor Nancy en Ben Ruwiel – Couwenberg van Plaza de Frietkraam & Zo en IJssalon Millano werden ook Hera en Herman Gerrits van The Florist, Trudi van Leuken van True-Beauty en Marianne van Hal van Buitengewoon Cadeau veelvuldig genoemd in de nominaties. Daarnaast was er een bijzondere nominatie voor alle (horeca)ondernemers in de gemeente.

De criteria voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert zijn klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift. Maar nu in deze bijzondere tijd ook extra aandacht voor creativiteit en doorzettingsvermogen. Tot 1 november kon iedereen kandidaten nomineren. Na een nominatie door consumenten bogen 8 juryleden zich over de kandidaten voor de Ondernemersprijs. Via een online poll was de consument het 9e jurylid.

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert is een initiatief van de gemeente Mill en Sint Hubert, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Ontdek Mill en De Neije Krant – inmill.nl. Speciale dank gaat uit naar de Lokale Omroep Mill die op de Dag van de Ondernemer een speciale radio-uitzending verzorgde waarin ook de winnaar van deze Ondernemersprijs bekend werd gemaakt.

Meer berichten