Ruim 200 kids krijgen training van trainer en spelers van SIOL 1 | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Naast een handjevol pepernoten ontving elke speler van JO7 en JO8 een originele, oranje-zwarte SIOL-sjaal.</p>

Naast een handjevol pepernoten ontving elke speler van JO7 en JO8 een originele, oranje-zwarte SIOL-sjaal.

(Foto: )

Ruim 200 kids krijgen training van trainer en spelers van SIOL 1

  •   keer gelezen

CUIJK | In normale tijden worden er op zaterdagen natuurlijk volop wedstrijden gespeeld op de velden van SIOL. Helaas is dit inmiddels al meer dan zes weken niet meer mogelijk. Gelukkig kan er wel gewoon getraind worden door de jeugd en organiseert de TC van SIOL op zaterdag leuke voetbalactiviteiten zodat de jeugd toch actief kan zijn in deze bijzondere tijden. Zaterdag 21 november was wel een hele bijzondere trainingsdag. 

De jeugd van SIOL, van JO7 tot en met JO19, mochten trainen onder begeleiding van de trainer van SIOL 1, die daarvoor ook zijn technische staf en een groot aantal spelers had meegenomen. Ruim 200 kids hadden zich aangemeld, op voorhand al een groot succes.

Als eerste waren de jongste spelers aan de beurt, waarvan een aantal teams zich zelfs hadden uitgedost in zwarte pieten-kleding. In circuit-vorm werden een aantal oefeningen doorlopen en tegen het einde van de training werden de kids verrast met een aantal voetbalpieten die ineens bij de training aansloten. Naast een handjevol pepernoten ontving elke speler van JO7 en JO8 een originele, oranje-zwarte SIOL-sjaal. Voor de spelers van JO9 was er een oranje-zwarte SIOL-bidon. Mooi om te zien hoe enthousiast er getraind was en dat men nog enthousiaster naar huis ging.

Ook bij de andere leeftijdscategorieën werd er met veel inzet getraind en was er vooral ook veel plezier. De training is tot 16.00 uur door gegaan, ook de talenten van JO19 waren in grote getalen aanwezig, zodat zij trainer Dinand van Haaren konden laten zien wij zij in hun mars hebben.

“Al met al een geweldig succesvolle dag door onze mensen van de TC georganiseerd, in eerste instanatie natuurlijk dankzij de inzet en aanwezigheid van alle jeugdspelers. Maar het had nooit zo’n groot succes kunnen zijn zonder de aanwezigheid van trainer Dinand van Haaren en zijn assistent Heinz Cornelissen, die de hele dag samen met een groot aantal spelers van SIOL 1 op het veld aanwezig waren en leiding gaven aan de training, dank daarvoor!” aldus SIOL. “Tot slot een woord van dank aan de ouders van de nieuwe Sinterklaascommissie van SIOL, op het laatste moment bij deze dag betrokken en direct zo’n succes. Welkom als vrijwilliger bij onze club en hopelijk kunnen we volgend jaar weer een echte pieten-avond organiseren bij SIOL.”

Meer berichten