Theo en Annie: Al 60 jaar ‘heel veel geven’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Samen met hun zoons en familie hebben Theo en Annie het jubileum bescheiden kunnen vieren. </p>

Samen met hun zoons en familie hebben Theo en Annie het jubileum bescheiden kunnen vieren.

(Foto: )

Theo en Annie: Al 60 jaar ‘heel veel geven’

  •   keer gelezen

MIDDELAAR | Theo en Annie Simons uit Middelaar hebben vandaag iets te vieren. Maar liefst 60 jaar geleden stapten ze samen in het huwelijksbootje. Een diamanten mijlpaal om bij stil te staan.

“We leerden elkaar kennen op een dansavond in Groesbeek. Die waren daar eens per maand.” Grappend vertelt Theo verder: “Om 23:00 uur kwam de pastoor altijd even om de hoek kijken. Om te zien of alles nog rustig was.” Annie vult aan: “Ik was toen 17 jaar oud en woonde in Groesbeek.” Waarop Theo antwoordt: “Omdat ik hier in Middelaar woonde ben ik als twintigjarige die berg meermaals op gefietst.” Toch blijken die barre, stevige fietstochten niet voor niets. Na een relatie van vier jaar mocht Annie de naam Simons gaan dragen en deelde het duo lief en leed.

Door de jaren heen hebben Theo’s gouden monteurshandjes menig auto gerepareerd. Maar de echte passie ligt bij voetbalvereniging Astrantia. “Daar heb ik twintig jaar in het veteranenbestuur gezeten én negen jaar in het hoogbestuur.” En nog is hij regelmatig als toeschouwer te vinden op de Middelaarse velden. Ook Annie is geen onbekende in Middelaar. Al tientallen jaren is ze lid van de vrouwenvereniging én de zangvereniging. “En dat is nog steeds hartstikke gezellig!”

Het geheim achter dit diamanten huwelijk? Annie: “Geven en nemen. En praten natuurlijk” Theo: “Maar bovenal heel veel geven.”

Meer berichten