De Driewiek krijgt een heuse puzzelbibliotheek | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Zelf nog een puzzel over? Of op zoek naar iets nieuws? Kom langs bij de Driewiek.
Zelf nog een puzzel over? Of op zoek naar iets nieuws? Kom langs bij de Driewiek. (Foto: )

De Driewiek krijgt een heuse puzzelbibliotheek

  •   keer gelezen

BOXMEER | De wijkraad van Boxmeer Noord is momenteel druk bezig met het opzetten van een bibliotheek voor puzzels. Iedereen die in deze tijd van thuisblijven graag een puzzeltje wilt leggen kan dankzij dit initiatief blijvend uitdaging vinden in wijkaccommodatie de Driewiek. De wijkraad is nog wel naarstig op zoek naar meer puzzels, om het aanbod zo groot en gevarieerd mogelijk te maken. 

“Mijn buurvrouw vroeg of ik nog een puzzel had liggen, zodat ze die kon maken en uitwisselen met vrienden” vertelt Hilly van Neerven, voorzitter van de wijkraad Boxmeer Noord. “Direct dacht ik bij mezelf ‘goh wat een leuk idee. Misschien kunnen wij dit wel breder opzetten.’ Dus dat idee hebben we opgepakt en verder uitgewerkt.”

“In deze tijd hebben heel veel mensen, vooral ouderen, behoefte aan puzzelen” legt Hilly verder uit. Echter zodra een puzzel af is, verdwijnt deze veelal in de kast om zelden opnieuw gelegd te worden. Een gegeven dat Hilly ook herkent. De wijkraad hoopt dan ook dat zo veel mogelijk mensen deze doneren en willen rouleren. “Met deze puzzelbibliotheek hopen wij mensen te helpen om toch een beetje de winter door te komen.”

Zelf nog een puzzel over?
Het is daarom dat Wijkraad Boxmeer Noord een beroep doet op iedere puzzelaar in Boxmeer en daarbuiten. Iedereen die is uitgekeken op de reeds gelegde puzzels thuis, kan meedoen. Complete puzzels kunnen op woensdag 25 november tussen 14:00 en 16:00 uur worden gedoneerd bij wijk accommodatie De Driewiek aan de Jeroen Boschstraat 49 in Boxmeer. Hilly van Neerven is voor meer informatie bereikbaar op 06 1069 9234. Wijkraad Boxmeer Noord hoopt zoveel mogelijk puzzels te mogen ontvangen, zodat zoveel mogelijk mensen al puzzelend de coronawinter doorkomen.

Meer berichten