'Zodra mensen voor de Sunshower staan...' | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Met een Sunshower haal je bijna letterlijk het zonnetje in huis.</p>

Met een Sunshower haal je bijna letterlijk het zonnetje in huis.

(Foto: )

'Zodra mensen voor de Sunshower staan...'

  •   keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Het zonnetje in huis halen. Met een Sunshower kan dit bijna letterlijk. De van infrarood en/of Uv-licht voorziene douche maakt alles nog comfortabeler, maar juist ook gezonder. De Sunshower is namelijk medisch getest en bewezen goed voor spieren en gewrichten. Bij de Vierlingsebeekse sanitairspecialist Sfeerbadkamer kunnen ze er echt alles over vertellen.

“Ik hoor regelmatig van mensen die een nieuwe badkamer willen, dat ze het bad niet kwijt willen. ‘Want dat is zo lekker voor de spieren’ zeggen ze dan. En dat klopt natuurlijk ook” vertelt Leny van Abel, van Sfeerbadkamer. “Maar zodra ik ze dan even voor de Sunshower laat staan, zijn ze verkocht!”

De Sunshower is in de regel een normale douche begeleidt door een in de wand verwerkte warmtelamp. Leny: “En juist dat laatste maakt het zo comfortabel. Alle exemplaren zenden heerlijk warm infraroodlicht uit, wat een weldadig en ontspannen gevoel geeft. Daarnaast helpt het tegen spierpijn, rug- en nekklachten.”

Een exemplaar dat tevens is voorzien van Uv-verlichting zorgt er ook nog eens voor dat de aanmaak van vitamine D wordt bevorderd. “Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden” schrijft het Voedingscentrum “Daarnaast speelt vitamine D een rol bij een goede werking van de spieren en het immuunsysteem.” Kortom, een Sunshower maakt douchen comfortabeler én gezonder.

Het is niet alleen deze bijzondere douche waar Leny van de hoed en de rand weet. Heel de badkamerwereld heeft voor haar geen geheimen. Terwijl het gezicht nog nagloeit van de Sunshower, strooit Leny al met details over de wastafel waar het oog op is gevallen. “Dit is gemaakt van een hele dunne keramieksoort genaamd ‘kartel’. Dat hebben wij nog niet zo lang in het assortiment, maar het is echt heel mooi.”

“Wij gaan sowieso zo veel mogelijk met de trends en de vraag mee. Dat moet ook wel tegenwoordig.” weet Leny te vertellen. “Je wilt niet hebben dat iets jaren in de schappen blijft liggen.” Dit is direct een belangrijk punt wat Leny wilt benadrukken. Zodra mensen wat dieper in de beslissingsfase zijn belandt en op het punt staan een belangrijke badkamerknoop door te hakken, checkt Leny altijd even de beschikbaarheid. “Met name door het coronavirus kan alles wat langer duren dan gebruikelijk. Ik vind het belangrijk dat mensen dit weten.”

Vanaf december staat de bijzondere showroom in Vierlingsbeek dan ook weer gevuld met het nieuwste uit de badkamerwereld. Nieuwsgierig? Zelf de Sunshower ervaren? Loop eens binnen bij Sfeerbadkamer aan de Grotestraat 28 in Vierlingsbeek. Tel: 0478 796511, Email:info@sfeerbadkamer.nl.

Meer berichten