Kerstbomen en bierpakketten te koop bij Pub Esser | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Op de binnenplaats bij Pub Esser kun je ieder weekend terecht voor kerstbomen en bierpakketten.&nbsp;</p>

Op de binnenplaats bij Pub Esser kun je ieder weekend terecht voor kerstbomen en bierpakketten. 

(Foto: )

Kerstbomen en bierpakketten te koop bij Pub Esser

  •   keer gelezen

BOXMEER | Kerstbomen en speciaalbier, een combinatie die natuurlijk geweldig werkt. Dat weten ze bij Pub Esser en Jansen en Jansen in Boxmeer maar al te goed. Het is daarom dat de ondernemers de handen ineengeslagen hebben en vanaf zaterdag 21 november zijn begonnen met de verkoop van kerstbomen. 

“Ieder weekend zullen wij in de Steenstraat staan om de kerstbomen op de binnenplaats bij Pub Esser te verkopen” vertelt Martijn Jansen van Jansen en Jansen. “Pub Esser verzorgt op hun beurt de bierwinkel. Je kunt bij hen van alles bestellen, van bierpakketten tot gluhwijnen tot mooie glazen.” Dit alles is af te halen in de Boxmeerse Steenstraat maar het kan ook thuis worden bezorgd.

Ondertussen houdt Jansen en Jansen zich bezig met de verkoop van de kerstbomen. Robuuste Nordmannen en blauwsparren in alle grootten en maten, staan bij Pub Esser te wachten op een nieuwe eigenaar. “De lichtjes zitten er nog net niet in” grapt Martijn.

De verkoop vindt ieder weekend tot en met 13 december, van 11:00 tot en met 16:00 uur, plaats op het binnenpleintje bij Pub Esser aan de Steenstraat in Boxmeer. Kijk voor meer informatie op jansenenjansen.nl of pubesser.nl.

Meer berichten