Speelzuilen voor Maasziekenhuis

  •   keer gelezen
BEUGEN - Drie speelzuilen voor de kinderen in Maasziekenhuis Pantein zijn het resultaat van een langlopende actie van de Boxmeerse supermarkt Jan Linders.

Verschillende acties werden gehouden tijdens het jubileumjaar van de vijftigjarige regionale supermarktketen. Zo was er een spaaractie waarbij klanten een kookboek konden kopen voor één euro, werd er een statiegeldactie gehouden, appelflappen werden verkocht en is er een kindermiddag cupcakes versieren georganiseerd. De opbrengst van al deze activiteiten bedroeg ruim drieduizend euro.

[image=298141]

Drie etages
De opbrengst was oorspronkelijk bedoeld voor de Kinderafdeling. Teammanager Carola van Dijk van deze afdeling stelde, gezien het mooie bedrag, voor om de donatie te bestemmen voor de drie etages, waar kinderen en jongeren verblijven of op bezoek komen. “Jan Linders supermarkt richt zich met zijn producten op een brede doelgroep en die filosofie dat wilden wij in de besteding van het geld doortrekken.”
In de lounges op de verschillende etages waren nog geen speelmogelijkheden voor bezoekende kinderen. “Nu dus wel met dank aan iedereen, die hieraan heeft meegewerkt”, aldus Carola, die bij de keuze werd begeleid door Paul Hutten van Kiddyland in Boxmeer.” De speelzuil van op de vierde etage bij de Kinderafdeling heeft bovendien nog een extra speelscherm, wat is gedoneerd door Stichting Onze Kay.

Bijdrage nabije samenleving
Manager Erwin Lucker van Jan Linders is ook zeer tevreden over het verloop van de lokale acties van zijn supermarkt en Jan Linders zo een bijdrage heeft kunnen leveren aan een extraatje voor de kinderen in het Maasziekenhuis. “Wij zijn super trots op wat hier is neergezet. Ik heb gezien dat het robuste speeltoestellen zijn, waar de kinderen van het Maasziekenhuis nog vele jaren plezier aan kunnen beleven. Dit is precies het doel dat het Jan Lindersfonds nastreeft. Een langdurige bijdrage leveren aan de nabije samenleving van onze supermarkten”, aldus Lucker, die laat weten dat Jan Linders nu als goed doel kiest voor jongerencentrum The Unit in Boxmeer.

Lynn van der Meulen heeft zojuist samen met manager Erwin Lucker van Jan Linders en Teammanager Carola van Dijk van het Maasziekenhuis één van de drie speelzuilen onthuld.

Meer berichten