Eindejaarsactie Ondernemers Collectief Mill van start | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De brievenbus van eindejaarsactie OCMill.&nbsp;</p>

De brievenbus van eindejaarsactie OCMill. 

Eindejaarsactie Ondernemers Collectief Mill van start

  •   keer gelezen

MILL | Na het succes en de vele positieve reacties op de eindejaarsactie van 2019, gaat het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) deze ook in december 2020 organiseren. Hiermee maakt men vier weken lang elke week kans op vijf eindejaarsloten.

Heeft u wat gekocht, gehuurd of een dienst afgenomen bij één van de OCMill leden? Gooi dan uw kassabon, factuur of ander geldig betaalbewijs in de OCMill Brievenbus bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt 15 in Mill. Vergeet niet om hierop ook uw naam en adresgegevens te vermelden.

Trekking
De trekkingen zijn op de zondagen 6, 13, 20 en 27 december. De ingeleverde bonnen loten elke week opnieuw mee. Enige regel is, dat de kassabon, factuur of ander betaalbewijs afkomstig is van een OCMill lid. Zie voor een actueel overzicht van de ruim 110 OCMill leden www.ocmill.nl.

Prijzen
Elke zondag in december verloot OCMill onder alle bonnen en facturen in de speciale brievenbus vijf eindejaarsloten plus een OCMill kerstpakket. Mocht u tot de winnaars behoren, dan bezorgen leden van OCMill het OCMill kerstpakket of het eindejaarslot bij u thuis. De winnaars worden tevens vermeld op de OCMill Facebookpagina.

Meer weten en op de hoogte blijven van alle OCMill leden en activiteiten? Like dan de Facebookpagina van het Ondernemers Collectief Mill en zie www.ocmill.nl.

Meer berichten