Douwe Egberts waardepunten inzamelingsactie voor regionale voedselbanken | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>De brievenbus voor de Douwe Egberts waardepunten.&nbsp;</p>

De brievenbus voor de Douwe Egberts waardepunten. 

Douwe Egberts waardepunten inzamelingsactie voor regionale voedselbanken

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Sinds 2012 organiseren Lionsclubs jaarlijks een landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Die waardepunten worden door Douwe Egberts omgewisseld voor pakken koffie ten gunste van de regionale voedselbanken.

Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichter bij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt, zeker in deze toch al moeilijke corona tijden. Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd om alle donaties met vijftien procent te verhogen.

Bij de actie vorig jaar werden in totaal 160 miljoen waardepunten ingezameld; landelijk goed voor 330.000 pakken koffie, dus ongeveer 1 pak koffie voor 500 punten.

Decembermaand
De inzamelingsactie vindt plaats gedurende de maand december. Vanaf 1 december zullen er inzamelingsdozen staan bij de meeste grote supermarkten in Nijmegen, Groesbeek en het Land van Cuijk. De Douwe Egberts waardepunten kunnen daarin worden gedeponeerd.

In de regio Nijmegen, Groesbeek en het Land van Cuijk zet de Lions club Nijmegen Brabantse Poort zich hiervoor in. Ze plaatsen de dozen en tellen de punten. De koffie gaat naar de voedselbank in Nijmegen en omgeving, Groesbeek, het Land van Cuijk en Uden. Evenals voorgaande jaren hopen ze op heel veel punten zodat er weer duizenden pakken koffie beschikbaar komen.

Informatie
Ook dit jaar maakt iedereen weer kans op een mooie horloge. Doe de punten in een envelop met daarop uw naam en telefoonnummer. Uit de inzenders wordt een echte Bering horloge verloot. Voor informatie over de plaatsen waar de dozen staan kunt u kijken op de www.lionsnijmegenbrabanstepoort.nl.

Meer berichten