De Sint- en Kerstplannen van Het Posthuis | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Andr&eacute; Peters.&nbsp;</p>

André Peters. 

(Foto: )

De Sint- en Kerstplannen van Het Posthuis

  •   keer gelezen

BEUGEN | De onzekerheid of de horeca op tijd open mag voor de kerst blijft. André en Susan Peters hakken daarom zelf de knoop door: restaurant Het Posthuis blijft dicht. Ze bereiden zich goed voor voor de afhaal, bezorging en catering van pakjesavond en kerstmis. “Het is fijn om weer eens iets te kunnen doen”, aldus André.

André legt zijn keuze om dicht te blijven uit: “Het blijven horen van ‘we mogen misschien’ is erg lastig. Emotioneel ook. Daarom hebben wij ervoor gekozen om sowieso niet open te gaan en dat geeft rust. Wij gaan vol overtuiging afhalen en bezorgen voor de feestdagen en we hopen dat het wat gaat worden.”

Pakjesavond
Het Posthuis heeft op pakjesavond een Pieten bezorgdienst met een speciaal Sinterklaasmenu. Zo zijn er voor kinderen tot 10 jaar gevulde Pieten pannenkoeken en een heerlijke choco Pietentoet. Uiteraard is er ook lekkers voor de volwassenen. Op 5 december zullen de bezorgpieten op verzoek de bestelling bezorgen, vanaf 4 personen. “Wij willen graag iets extra’s doen, iets leuks. Daarom komen onze bezorgers verkleed als bezorgpiet.” Wel vragen ze om vóór 4 december de bestelling door te geven. “Normaal gesproken bezorgen wij niet”, legt André uit. “Dat zit niet in ons DNA en het is een hele andere tak van sport. Daarom willen we genoeg tijd hebben om de planning helemaal rond te hebben.”

Kerstmis
Van 25 tot en met 27 december van 14.00 tot 18.00 uur is het mogelijk om gebruik te maken van het Kerstmenu van Het Posthuis. Er is keuze uit het Kerst Take Away menu, wat je zelf af kunt halen in Beugen. Ook is er vanaf 6 personen de mogelijkheid voor het Catering Kerstmenu, waarbij de bestelling warm thuis wordt bezorgd. Geef je bestelling vóór 18 december door, zodat André en Susan er rekening mee kunnen houden in de planning.

Pepe's WinterQuiz
"Elk jaar houden wij de Peters en Peters pubquiz. Deze keer hebben we besloten het via een livestream op YouTube te doen”, aldus de eigenaar. Op 12 december staat om 20.00 uur Pepe's WinterQuiz op de agenda. "We zijn ook bezig met het samenstellen van bierpakketten, waarin ook ons zelf gebrouwen bier.” Voor meer informatie ga naar Facebook Pepe's WinterQuiz of mail naar info@pepespubquiz.nl.

Verbouwing
In de tussentijd heeft het duo niet stilgestaan. Er is veel verbouwd en geschilderd. De feestzaal is volledig gemoderniseerd en er is een invalide toilet gerealiseerd. "We kijken nu vooral naar de toekomst. Hopelijk gaan we nog veel mooie jaren tegemoet. We zijn er in ieder geval helemaal klaar voor.”

Voor de menu's en bestelinformatie ga naar www.posthuisbeugen.nl.

Meer berichten