Vier kerst met Clean Pete | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Clean Pete.</p>

Clean Pete.

Vier kerst met Clean Pete

  •   keer gelezen

CUIJK | Clean Pete maakte in 2019 de ‘kerstplaat van het jaar’ en gaat nu het theater in met hun eigen kerstshow. Maandag 21 december vieren de zussen uit Sambeek een alternatieve kerst in de serie Thuis in ’t Theater van Schouwburg Cuijk. De kaartverkoop start vrijdag 4 december.

In de voorstelling Clean Pete’s Kerst Lab hoor je sfeervolle, ingetogen muziek en experimentele uitstapjes, met bijzondere muzikanten, nieuw werk en oude vertrouwde melodieën. Haal die foute kersttrui maar van zolder en schuif aan bij deze alternatieve kerstmis. Geen enkel jaar is een verloren jaar zolang kerst wordt gevierd. 

Clean Pete bestaat uit de tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven. Ze groeiden op in Sambeek en maken al van jongs af aan samen muziek. In 2019 stonden ze voor het eerst in het theater met de voorstelling ‘Afblijven’, die ze ook in Cuijk speelden voor een enthousiast publiek. Een van de reacties na afloop: “Geweldig, wat een talent hebben die meiden zeg!” 

Informatie
De voorstelling Clean Pete’s Kerst Lab is maandag 21 december te zien om 19.15 en 21.15 uur. Kaarten zijn vanaf vrijdag 4 december om 10.00 uur te koop via www.schouwburgcuijk.nl.  

Meer berichten