Extra Tv-uitzendingen bij Lokale Omroep Mill | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Het herinneringsconcert van Schrijen uitvaartverzorging kon in verband met de coronamaatregelen niet door alle nabestaanden worden bezocht.</p>

Het herinneringsconcert van Schrijen uitvaartverzorging kon in verband met de coronamaatregelen niet door alle nabestaanden worden bezocht.

(Foto: Patrick Foto)

Extra Tv-uitzendingen bij Lokale Omroep Mill

  •   keer gelezen

MILL | Bij de Lokale Omroep Mill zijn er de komende twee zondagen extra Tv-uitzendingen te zien. Aanstaande zondag 6 december wordt het In Memoriam concert van Schrijen Uitvaartverzorging uitgezonden. Een week later, op zondag 13 december, wordt een film vertoond over Houtfabriek van Hout in Mill. 

Het herinneringsconcert van Schrijen uitvaartverzorging kon in verband met de coronamaatregelen niet door alle nabestaanden worden bezocht en was daarom online te volgen. Maar omdat dit concert voor iedereen een mooi moment van herinnering kan zijn, is het zondag 6 november om 16.00 uur en 20.00 uur te zien bij de Lokale Omroep Mill.

Houtfabriek
Een van de dochters van de familie van Hout maakte een film over Houtfabriek van Hout in Mill. Dit rond het ontstaan, de groei en hetgeen men er zoal produceerde. Ook deed ze een aantal interviews met voormalige werknemers van Fabriek van Hout. Deze film, met ook veel bewegende beelden van vroeger, is zondag 13 december bij de Lokale Omroep Mill te zien om 16.00 uur en 20.00 uur.

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Check voor een overzicht van alle frequenties of om wereldwijd mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl

Meer berichten