Twan Dekkers.
Twan Dekkers. Foto: Toxandria/Voetbal-shoot.nl

Kennismaken met... Twan Dekkers (Toxandria)

Voetbal 1.182 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met buitenspeler Twan Dekkers van Toxandria.

Naam: Twan Dekkers
Leeftijd: 29
Woonplaats: Rijkevoort
Beroep: BIM-manager
Club: Toxandria
Positie: Buitenspeler
Sterke punten: Snelheid, inzet, ervaring
Mindere punten: Koppen, 1-op-1 verdedigen
Favoriete club: Ajax Amsterdam
Beste speler op de regionale velden: Lastige vraag, ik ken ze lang niet allemaal. Ik ga dan toch voor mijn beste maat en keeper van beroep: Dave Albers (dit seizoen helaas gestopt).
Beste speler van de wereld: Messi, maar ik heb meer waardering voor Cristiano Ronaldo
Slechtste verliezer die je kent: Ik denk dat ik ga voor mijn teamgenoot Joost Vernooij. Dat is positief, want hij ziet vooral altijd in waarom we de wedstrijd toch hadden kunnen winnen.
Beste trainer van de regio: Ook lastig omdat ik er niet veel ken, maar ik ben heel content met de huidige trainer, dus Steef Peeters.
Mooiste sportpark van de regio: Juliana Mill, met de hoge kantine en tribune.
Gezelligste kantine: Festilent, daar bleven we vaak hangen voor een feestje na de wedstrijd. Ik ken er ook mensen omdat mijn roots in Zeeland liggen.
Welke muziek in de kleedkamer: Persoonlijk hardstyle/hardcore, maar voor de harmonie in de groep vooral iets waar iedereen energie van krijgt.
Mooiste shirt regionaal: Festillent, omdat ook het model mooi is. Op basis van de kleur zou ik Toxandria zeggen. Voorbeeld in de voetballerij: Cristiano Ronaldo
Hoogtepunt als voetballer: Als individu de prijs voor beste speler van de regio en als team in datzelfde jaar het kampioenschap.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: De woorden van De Zwaluw-bank nadat wij vroegen wat ze Jo van Geffen voor de wedstrijd hadden gegeven: een broodje knakworst MET mayo. Tsja, daar zou ik ook alles voor over hebben.
De grappenmaker van het team: Dat moet onze keeper Dirk Grüntjes zijn. Met hem erbij is het altijd lachen, vooral in de kantine.
Dromen in het voetbal: Zo lang mogelijk fit blijven en plezier maken en ooit nog eens een kampioenschap.
Wat zou jij de KNVB adviseren voor de rest van het seizoen? Neem genoeg tijd om het seizoen af te maken, ga niet alles in een korte tijd plannen, want daar wordt niemand vrolijk van.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant