Jan Berkvens bouwt aan de toekomst | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Nick Peters in de winkel bij de nieuwste lijn Samsung warmtepompdrogers. (Foto: Frank Middel)
Nick Peters in de winkel bij de nieuwste lijn Samsung warmtepompdrogers. (Foto: Frank Middel) (Foto: Frank Middel)

Jan Berkvens bouwt aan de toekomst

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het was een bewogen jaar vol aanpassen en meebewegen. De maatregelen rondom het virus vragen flexibiliteit van personeel en klanten. Mondkapjes, afstand houden en hygiëne spelen ineens een grote rol in het dagelijks werk van de verkoopadviseurs, bezorgers en technische buitendienst. “We zijn enorm trots op onze klanten en personeel”, vertelt Jan Berkvens. 

Door Frank Middel

“We kijken met gepaste trots terug op dit jaar. Samen hebben we het voor elkaar gekregen om verantwoord open te blijven. We leerden opnieuw de essentiële functie van een winkel die dicht bij de klant staat. Een snelle vakkundige afwikkeling bij bijvoorbeeld een defecte wasmachine, kookplaat of vaatwasser is belangrijk voor ieder gezin. Om dit te blijven realiseren hebben we in 2020 twee nieuwe medewerkers mogen verwelkomen bij het team. Op dit moment hebben we nog drie vacatures open staan. We zoeken twee verkoopsters of verkopers. Eén voor de verlichtingswinkel en één voor de Electro World winkel. Voor de technische buitendienst zoeken we een witgoedmonteur. Belangrijk om te weten is dat we nieuwe medewerkers opleiden waar nodig” vertelt Jan Berkvens.

Online staan de ontwikkelingen niet stil bij Berkvens. Via www.electroworld.nl en www.janberkvensverlichting.nl kan er al een lange tijd online geshopt worden. Sinds november is er een nieuwe webshop bijgekomen. Omdat Jan Berkvens als zelfstandige ondernemer graag wendbaar en snel wil kunnen reageren op marktontwikkelingen is www.janberkvens-shop.nl in het leven geroepen. Fase één is gelanceerd tijdens Black Friday, na de evaluatie zal fase twee in week 52 gelanceerd worden. “Het verschil tussen de webshop www.electroworld.nl en onze eigen webshop van Jan Berkvens zit hem in het aanbod, de voorraden en de prijzen. Het online aanbod bestaat veelal uit lopende acties. Artikelen die in bijvoorbeeld een advertentie in de Maasdriehoek staan kunnen gemakkelijk direct online besteld worden. In de toekomst zal de shop worden uitgebreid om relevant te blijven voor de klanten. Want daar draait het natuurlijk allemaal om”, vertelt Sander Berkvens.

Berkvens is er voor vakkundige installatie van nieuwe apparatuur, het ophangen van televisies en soundbars, verlichting, advies en het repareren van bijna alles met een stekker. De vergelijking met online prijzen durft Jan Berkvens wel aan, de markt is transparant. “Wij letten nauw op de concurrentie, echter is kwaliteit de kracht van Jan Berkvens. Ons exclusieve vakhandel assortiment van bekende merken zoals Jura, Liebherr, Bosch, AEG en Miele is niet overal verkrijgbaar. Als geselecteerde dealer bieden wij modellen aan die beter zijn of extra opties bieden”, vertelt Nick Peters. “Jan Berkvens dé winkel die dichtbij en bij de tijd blijft”.

Meer berichten