Via de telefoon, mail of zelfs whatsapp staan mensen direct in contact met Kees of zijn collega’s.
Via de telefoon, mail of zelfs whatsapp staan mensen direct in contact met Kees of zijn collega’s.

Kees Arts brengt de mode naar de voordeur

Algemeen 658 keer gelezen

BOXMEER | “We zijn geïnspireerd door de horeca. Als zij mogen thuisbezorgen, dan moeten wij dat toch ook kunnen?” legt Kees Arts van de gelijknamige Boxmeerse mannenmodezaak uit. Door de lockdown moet de kledingzaak tot en met dinsdag 19 januari haar deuren op slot houden. “Maar in de tussentijd helpen wij u graag. Mag u niet naar onze winkel komen, dan brengen wij hetgeen waarnaar u op zoek bent graag naar u toe.”

Kees is enthousiast over de nieuwe werkmethode. “We zijn er mooi druk mee, en lekker bezig” licht hij toe. “Met name veel vaste klanten bellen ons dat ze toch nog snel iets nodig hebben zo net voor kerst. Dat gaan wij natuurlijk gewoon voor ze regelen!” Toch weten ook de minder bekende klanten van Kees de bezorgservice van de modezaak te vinden. Trots vertelt Kees dat ie zojuist nog is gebeld door een nieuwe klant voor een mooie bestelling.

Via de telefoon, mail of zelfs whatsapp staan mensen direct in contact met Kees of zijn collega’s. Samen met hen kan er dan een selectie kleding besteld worden. Deze mooie bestelling komt vervolgens kosteloos thuis waarna er gepast kan worden. “Zo kunt u in alle rust de juiste keuze maken. Op een later tijdstip halen wij dan de eventuele niet goed bevonden kleding weer op.” Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van het pick-up loket. Deze is te vinden aan de achteringang van het bekende pand van Kees Arts in Boxmeer. Het loket is bereikbaar vanaf het Weijerplein via de oprit links naast Meubelstudio van Haren. Bij dit loket kunnen alle bestellingen opgehaald en natuurlijk teruggebracht worden.

Uniek is het kledingadvies aan huis. Bij het afleveren van de kleding wordt er dan meteen meegekeken naar hoe het zit. “Uiteraard doen we dit wel veilig vanaf buiten. Dan houden we goed rekening met alle maatregelen” licht Kees toe. “Op deze manier kun je zeker geen verkeerde keuze maken en hoef je niets terug te sturen.” Noodzakelijk voor deze service is het maken van een afspraak.

Gelukkig gaat het maken van zo’n afspraak uiterst eenvoudig. Binnen tien minuten is het te regelen door even te bellen naar 0485 571 378 of te appen naar 06 1613 3354. Uiteraard kan er ook een mailtje gestuurd worden naar keesarts.boxmeer@gmail.com. Op deze manier hoopt de Boxmeerse mannenmodezaak dat iedereen er toch op zijn best uit ziet met de feestdagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant