SCM ’t Gèrmelaand komt met een leuk alternatief voor de kinderoptocht
SCM ’t Gèrmelaand komt met een leuk alternatief voor de kinderoptocht Foto: Cockie Kremers

SCM ’t Gèrmelaand komt met alternatief voor kinderoptocht

Algemeen 380 keer gelezen

MILL | Helaas zal carnaval 2021 anders zijn dan alle andere jaren. Er is dan ook op carnavalsdinsdag 16 februari geen kinderoptocht in Mill. Maar de organiserende commissie binnen de Foekepot, verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval binnen SCM ’t Gèrmelaand, komt met een alternatief. Dit om het carnavalsgevoel vast te kunnen houden.

Voor alle leeftijdsgroepen is er een leuke eigen activiteit bedacht en ook zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast is er voor elke deelnemer een leuke attentie. Voor de kinderen van groep 1 en 2 is er bijvoorbeeld een kleurwedstrijd waarvoor een speciale kleurplaat beschikbaar is. Deze is te downloaden via de site van ’t Gèrmelaand. De kleurplaat is ook op te halen bij Elise Gerrits Meulenveldt 8 in Mill. Gelieve van tevoren even bellen kan via tel. 06 3066 5306 of 0485 - 455499. 

De kinderen in groep 3 en 4 wordt gevraagd een kijkdoos te maken in een mooi versierde schoenendoos. Het thema hiervan is uiteraard carnaval.

Kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen deelnemen door een carnavalswagen te maken, maar dan een schaalmodel. Deze carnavalswagen mag maximaal 40 centimeter groot zijn.

Praktische informatie
Via de site van ’t Gèrmelaand kunnen kinderen zich voor de activiteiten aanmelden. De kleurplaat, de kijkdoos en het schaalmodel van een carnavalswagen moet voor 1 februari 2021 binnen zijn. Deze kunnen worden afgeleverd bij Elise Gerrits Meulenveldt 8 in Mill. Vergeet niet om ook het werk te voorzien van naam, adresgegevens en telefoonnummer. Bij het inleveren wordt een leuk presentje gegeven. Alle creaties worden in de centrale hal van het Kindcentrum in Mill geplaatst vanaf 8 februari. Op carnavalsdinsdag, 16 februari, zullen de winnaars door de jury worden gebeld.

Meer weten? Bel Elise Gerrits via tel. 06 30 66 53 06 of 0485 - 455499. Zie voor meer informatie, aanmelden en het downloaden van de kleurplaat ook www.germelaand.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant