Naast de reguliere verkoop in de winkel zijn de oudejaarslekkernijen de laatste twee dagen van het jaar te koop via de drive-thru.
Naast de reguliere verkoop in de winkel zijn de oudejaarslekkernijen de laatste twee dagen van het jaar te koop via de drive-thru.

Sint Tunnisse bakker komt met oliebollen drive-thru

Algemeen 1.696 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Met oog op de jaarwisseling gaat Dé Brabantse Bakker in Sint Anthonis een Drive Thru & Walk Thru installeren om zo op een veilige manier oliebollen te verkopen. Naast de reguliere verkoop in de winkel zijn de oudejaarslekkernijen de laatste twee dagen van het jaar te koop via de drive-thru aan de Lepelstraat 11 in Sint Anthonis. Wegen rondom de bakker zijn voor de drive thru speciaal toegankelijk gemaakt voor het autoverkeer. Dit om de rondgang van het verkeer mogelijk te maken. 

“Het plan voor de Drive en Walk-Thru is ontstaan, nadat klanten van heine en ver kwamen voor de bijzonder goede kwaliteit oliebollen die volgens geheim receptuur zijn ontwikkeld voor deelname aan oliebollenwedstrijden” aldus Dé Brabantse Bakker. “Zo maakt u van uw jaarwisseling zeker een geslaagde nieuwjaarsavond, ook nu we het allemaal zonder vuurwerk zullen moeten stellen.” De bakker geeft aan ook hiervoor een leuke verrassing in petto te hebben. “Dat zult u alleen bij ons deze dagen kunnen komen ervaren en beleven in de drive thru.”

Naast deze oliebollen Drive-Thru primeur, kan men vanaf nu ook 24-uur per dag brood, krentenbollen, broodjes, gebak en nog veel meer vinden in de Luxe Brood- en Banketautomaten in de Après Skihut direct bij de ingang van de bakkerswinkel. “Geen brood meer in huis, plots op visite of onverwachts bezoek ? Geen probleem u haalt vanaf nu 24-uur per dag eenvoudig iets lekkers in huis!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant