Afbeelding
Foto: Gemeente Boxmeer

Prijswinnaars enquête Land van Cuijk nemen prijs in ontvangst

Algemeen 691 keer gelezen

REGIO | Ruim 2000 mensen hebben de enquête over de toekomstige gemeente Land van Cuijk ingevuld. Tussen 16 november t/m 6 december konden inwoners deze vragenlijst gebruiken om aan te geven waar zij over willen meepraten in de nieuwe gemeente en op welke manier. Alle deelnemers maakten kans op een van de tien verrassingspakketten met daarin streekproducten. Voor twee van de deelnemende jongeren was eveneens een tegoedbon beschikbaar ter waarde van €100,-. Op woensdag 23 en donderdag 24 december zijn de prijswinnaars in het zonnetje gezet.

Wethouder Bouke de Bruin van gemeente Boxmeer en burgemeester Antoine Walraven van gemeente Mill en Sint Hubert gingen trokken door de regio om de twee tegoedbonnen en tien verrassingspakketten uit te rijken. Eén van de winnaars heeft haar pakket vervolgens weer gedoneerd aan de Voedselbank.

In de loop van januari worden de resultaten van de enquête gepresenteerd. Daarnaast wordt dan ook bekend gemaakt hoe de gemeenten de bewoners wil blijven betrekken bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant