<p>Een impressie van de Gennepse plannen. (Foto: Gemeente Gennep / MeyerBergman)</p>

Een impressie van de Gennepse plannen. (Foto: Gemeente Gennep / MeyerBergman)

(Foto: )

Wat gebeurde er in december 2020?

  •   keer gelezen

GENNEP | Wethouder Rob Peperzak maakte in december bekend dat de Gennepse skyline voor de komende 100 jaar ingrijpend zal veranderen. De Gennepermolen, volgens de gemeente “een van de mooiste locaties van gemeente Gennep”, gaat de bakermat vormen voor 27 gloednieuwe woningen, allen binnen het luxere segment. Om precies te zijn gaat het om 14 luxe appartementen, 7 panoramawoningen en 6 herenhuizen. Het plan moet recht doen aan de uitstraling als vestingstad. Als vervolgens alles volgens plan verloopt kan de bouw starten begin 2022.

GENNEP | Een 69-jarige vrouw werd op woensdag 9 december aangereden door een auto. De bestuurder reed na het ongeluk door en liet de vrouw aan haar lot over. Het slachtoffer overleed later die dag aan haar verwondingen. Een 34-jarige Gennepse is aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

BEUGEN | Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis wilde graag alle medewerkers van het Beugense ziekenhuis complimenteren voor het harde werken gedurende 2020. Zodoende dat de stichting vanaf vrijdag 11 december tot aan kerst, dagelijks complimenten in woord en beeld op het ziekenhuis projecteerde. Door de almaar stijgende coronacijfers bleef de druk op het zorgpersoneel toenemen. Een trend die nog steeds gaande is. Enkele dagen na de eerste projecties ging Nederland dan ook opnieuw in lockdown, hopend het virus opnieuw te beteugelen.

Meer berichten