Houtfabriek van Hout in Mill.
Houtfabriek van Hout in Mill.

Film over Houtfabriek van Hout nogmaals te zien bij Lokale Omroep Mill

Algemeen 1.115 keer gelezen

MILL | Op verzoek van velen wordt de film over de Millse houtfabriek van Hout opnieuw vertoond bij de Lokale Omroep Mill, en wel op zondag 10 januari. De film werd zondag 13 december ook al uitgezonden, met louter positieve reacties tot gevolg. 

Een van de dochters van de familie van Hout, Christine van Hout maakte samen met Floor Burgers een film over houtfabriek van Hout in Mill. Dit rond het ontstaan, de groei en hetgeen men er zoal produceerde. In de film zijn een vijftiental interviews opgenomen met voormalige werknemers of die er op een andere manier connectie mee hebben gehad. Het zijn veelal bewegende beelden uit het archief van Antoon van Hout.

De film is zondag 10 januari om 16:00 en 20:00 uur te zien bij de Lokale Omroep Mill. Omdat de film NIET via bijvoorbeeld uitzending gemist of elders online terug te kijken is, adviseert de Lokale Omroep Mill tijdig de TV in te schakelen en eventueel zelf de film op te nemen voor privégebruik.

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Check voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant