Optochtje wordt groot succes | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Met Playmobil, hout, Lego, papier mach&eacute;, K&rsquo;nex en andere materialen worden thuis de mooiste wagentjes gemaakt!</p>

Met Playmobil, hout, Lego, papier maché, K’nex en andere materialen worden thuis de mooiste wagentjes gemaakt!

Optochtje wordt groot succes

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Om carnaval niet helemaal stilletjes voorbij te laten gaan zijn de Klotstèkers uit Wilbertoord, Dun Uutlaot uit Sint Anthonis en De Bellebloazers uit Rijkevoort met het idee gekomen om een miniatuur optocht te organiseren. Met allerlei materialen kunnen mensen geweldige wagens bouwen. Deze worden vervolgens op film gezet en op zondag 14 februari zijn de pronkstukken vanaf 14:00 te zien bij Omroep Land van Cuijk.

De maatvoering voor de mooie wagens is 40 bij 35 bij 25 centimeter. De organisatie benadrukt de bouwers met klem om ook nu de coronamaatregelen te blijven opvolgen en dus niet in grote groepen te gaan bouwen.

Iedereen die zich nog wil aanmelden kan dit doen door voor 23 januari een mailtje te sturen naar optochtje@gmail.com, via het aanmeldformulier op https://forms.gle/868xPAJd7KAEfPJh6 of via Facebook (https://fb.me/e/3csB55FRv). Na aanmelding volgt nadere informatie.

Meer berichten