Een vermakelijke TV-avond met ‘TV De Vèrkeskôp’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: C.V. De Vèrkeskôp’

Een vermakelijke TV-avond met ‘TV De Vèrkeskôp’

  •   keer gelezen

BEUGEN | Als alternatief voor de pronkzitting die niet door kan gaan, verzorgt C.V. De Vèrkeskôp uit Beugen op zaterdag 30 januari een digitale pronkzitting genaamd ‘T.V. De Vèrkeskôp’. In deze live televisie-uitzending worden pakweg 15 items uitgezonden, variërend van nieuwe items tot videobeelden “uit de ouwe doos”. 

“Omdat er vanwege coronamaatregelen geen pronkzitting-avond of bijeenkomst georganiseerd kan worden, hebben wij een TV-uitzending voorbereid met eenzelfde achtergrond” aldus C.V. De Vèrkeskôp. Volgens de Beugenaren is het concept “best uniek, want in welk dorp zie je dat nu nog meer?”

Op zaterdag 30 januari kan iedereen van 19:30 inschakelen om te genieten van circa 2 a 2,5 uur aan unieke Beugense televisie. Alles is volledig verzorgd door vrijwilligers, variërend van jong tot oud. De livestream is te bekijken via online kanalen zoals YouTube, Vimeo, Facebook.

“Wij willen eenieder oproepen om te kijken, om toch een carnavaleske sfeer in huis te brengen. Met dit initiatief hopen wij toch nog enig (carnavals)licht in deze donkere dagen te brengen.”

Meer berichten