Jola Mode Boxmeer bezorgt bij u thuis | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Jola Mode bezorgt de bestelling nu ook aan huis.</p>

Jola Mode bezorgt de bestelling nu ook aan huis.

(Foto: )

Jola Mode Boxmeer bezorgt bij u thuis

  •   keer gelezen

BOXMEER | Ondanks de lockdown werkt het personeel van Jola Mode achter de schermen hard door. “Wij vinden het jammer dat de winkel op dit moment gesloten is en we missen onze klanten. Maar we zijn erg blij met onze nieuwe thuisbezorgservice” aldus de Boxmerenaren. “Onze medewerkers brengen uw bestellingen, tijdens de lockdown, gewoon bij u thuis!”

De opruiming is inmiddels in volle gang dus het is de moeite waard! Ruilen of retourneren is verlengd en kan nu tot en met 28 februari.

Het plaatsen van een bestelling gaat heel eenvoudig via www.jolamode.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch, via 0485-521197, een bestelling te plaatsen. Zodra de bestelling compleet is neemt Jola Mode telefonisch contact op om een bezorgafspraak in te plannen. Bij bestellingen boven de €25.- euro is de bezorging gratis, daaronder wordt er €3.- euro in rekening gebracht. Alles wat men maar bestelt wordt in een straal van 10 kilometer probleemloos bezorgd. “Valt u daar buiten neem dan even contact met ons op en wij zoeken samen met u naar een oplossing.”

Binnenkort gaat Jola in samenwerking met deze krant een cadeaubon weggeven via Facebook. Zodra de winkels weer open mogen kan de cadeaubon, t.w.v. €25.- opgehaald worden bij Jola Mode in Boxmeer.

“Wij hopen u snel weer in onze winkel te mogen begroeten, blijf gezond!”

Meer berichten