Eetwinkels en Jumbo Gennep komen in actie voor KiKa | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Bram Peters (Eetwinkel Boxmeer) en Patrick Bongers (Jumbo Gennep) met het cheque voor KiKa.</p>

Bram Peters (Eetwinkel Boxmeer) en Patrick Bongers (Jumbo Gennep) met het cheque voor KiKa.

(Foto: Project Kika )

Eetwinkels en Jumbo Gennep komen in actie voor KiKa

  •   keer gelezen

GENNEP | Klanten van de Jumbo in Gennep konden in de maand december hun statiegeldbonnetjes doneren aan KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Naast de lokale Eetwinkels in Milsbeek en Boxmeer, zet ook de Gennepse super zich graag in voor het goede doel, met €141,30 euro als resultaat.

“Momenteel zijn er nog weinig acties mogelijk” legt Patrick van den Aker uit. Patrick zamelt als marathonloper geld in voor KiKa. Het coronavirus heeft vrijwel alles op hardloopgebied doen annuleren. Hierdoor zijn de renners zich meer gaan focussen op de andere acties om toch geld bij de stichting te krijgen. “Deze supermarktacties zijn hier een mooi voorbeeld van.”

“Maar we hebben dus ook een actie opgezet met de Eetwinkels” vervolgt Patrick zijn spreken. “Bij de verkoop van iedere zogenaamde ‘Kinderbox’ gaat een deel naar KiKa. Inmiddels zijn er landelijk al ruim 10000 van die boxen verkocht.”

In de regio van Gennep zijn Eetwinkel De Aanloop (Milsbeek) en Eetwinkel Boxmeer gevestigd. “Zodra het allemaal weer kan en mag, gaan we gezamenlijk enkele leuke toepasselijke acties in deze regio uitrollen, om zo aandacht te geven aan onze actie voor KiKa.”

"We willen graag Jumbo Gennep en haar klanten heel hartelijk danken.”

Meer berichten