Amicitia Langenboom, tandarts, CD Ad Goossens en Willem Hermans, expositie Myllesweerd, Kern met Pit Sint Hubert en VVD in Het 12uurtje | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Tandartsenpraktijk Mill</p>

Tandartsenpraktijk Mill

(Foto: Cockie Kremers)

Amicitia Langenboom, tandarts, CD Ad Goossens en Willem Hermans, expositie Myllesweerd, Kern met Pit Sint Hubert en VVD in Het 12uurtje

  •   keer gelezen

MILL | Ook aanstaande zondag, 17 januari, zijn er in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje weer tal van (telefonische) interviews te horen. Tom Raaijmakers en Corné Kremers brengen hiermee tussen 12.00 uur en 14.00 uur weer iedereen op de hoogte van wat er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert. Maar af en toe kijken zij ook over de gemeentegrens naar de rest van het Land van Cuijk.

Muziekvereniging Amicitia uit Langenboom bestaat 100 jaar. Dit gaan zij dit jaar via verschillende activiteiten uitgebreid vieren. Wat er zoal op het programma staat, daarover bellen ze in Het 12uurtje met voorzitter Peter van Schijndel.

Tandartsbezoek
Door corona verzuimen heel wat mensen om tijdig naar de tandarts te gaan voor de controle van het gebit. Althans, dat was vorige week in het nieuws. Hoe het in onze gemeente staat met het tandartsbezoek hoort u in Het 12uurtje van Tom Gunnink. Hij is tandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Mill aan de Stationsstraat.

Trompettisten
Trompettisten Ad Goossens en Willem Hermans uit Mill traden sinds de coronatijd veel samen op. Dit bij zorg- en verpleeghuizen, maar ook bij prive adressen waar wat speciaals te vieren was. Hierdoor brachten zij vermaak en tijdverdrijf in een lastige tijd. Deze samenwerking tussen Ad en Willem leverde ook een nieuwe CD op met 11 nummers. In Het 12uurtje hoort u een nummer van deze CD maar komen ook Ad en Willem aan het woord.

Cor Renkens
In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill zijn regelmatig exposities te zien. Tot 1 maart hangen er werken van Cor Renkens uit Wijchen. Over zijn werk, zijn inspiratie en plannen bellen Tom en Corné met Cor.

Kern met Pit
De ouderraad van de Schare in Sint Hubert deed met het project schoolplein mee aan Kern met Pit. Op dit moment is er een verkiezing voor het beste project van 2020 waarvoor nog iedereen kan stemmen. Met Jeroen Hol is er een gesprek hierover en hoort u wat ze nog meer kunnen doen als ze deze verkiezing winnen.

Gemeenteraadsverkiezingen
Op 24 november worden de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Land van Cuijk gehouden. De VVD is een van de partijen die nu ook in de huidige gemeente Mill en Sint Hubert op zoek is naar kandidaten en leden. Jan Gerrits uit Cuijk is naast voorzitter van de VVD ook betrokken bij het voorzittersoverleg van alle partijen in het Land van Cuijk. Hierover wordt met Jan gebeld.

Meer berichten