Ad Goossens en Willem Hermans Millenaren van het jaar 2020 | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Ad Goossens en Willem Hermans zijn Millenaren van het jaar 2020.</p>

Ad Goossens en Willem Hermans zijn Millenaren van het jaar 2020.

(Foto: Cockie Kremers)

Ad Goossens en Willem Hermans Millenaren van het jaar 2020

  •   keer gelezen

MILL | Cabaret-duo Jut en Jul (Johnny de Man en Corné Kremers) benoemen tijdens hun optreden op de pronkzitting elk jaar een Millenaar van het jaar. Dit jaar deden zij dit door het ontbreken van de pronkzitting op een alternatieve wijze, namelijk live op zondag 17 januari in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Ad Goossens en Willem Hermans zijn hierbij verkozen tot Millenaren van het jaar 2020. 

Hermans en Goossens, in Mill geboren en getogen trompettisten, gingen vorig jaar een samenwerking aan om in coronatijd her en der wat vermaak te brengen. Het duo trad op bij tal van zorg- en verpleeghuizen. Ook bij particulieren stonden ze in de tuin om speciale verjaardagen of andere bijzondere momenten muzikaal te omlijsten. Afgelopen week verscheen ook een CD van dit muzikale duo. Terwijl Corné met Ad en Willem in het radioprogramma telefonisch sprak over deze CD, stond Johnny bij hen aan de deur met de medailles, bloemen, cameraman en fotograaf. 

Iedereen kan elk jaar kandidaten aanmelden voor de titel Millenaar van het jaar. Dit keer waren er veel aanvragen voor Ad en Willem maar ook werden andere muzikanten en initiatiefnemers van creatieve ideeën genoemd om de coronatijd door te komen. Via Ad en Willem roemen en bedanken Jut en Jul dan ook alle andere muzikanten en creatievelingen die in coronatijd zorgden en nog steeds zorgen voor entertainment op lastige momenten. 

Tijdens de pronkzittingen in 2022 zal de Millenaar van het jaar 2021 bekend gemaakt worden. Kandidaten aanmelden kan tot 1 december via een briefje naar Jut en Jul P.A. Morgenstond 15 in Mill en per mail naar duojutenjul@ziggo.nl

Meer berichten