[INGEZONDEN ] Reactie op ‘Boxmeerse wethouder Willy Hendriks: Trump met andermans geld!’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
INGEZONDEN

Reactie op ‘Boxmeerse wethouder Willy Hendriks: Trump met andermans geld!’

  •   keer gelezen

Beste, prima dat u uw mening geeft (Boxmeers weekblad week 3, 19 januari 2021), maar de cijfers die u noemt als het gaat om Vortum-Mullem en ons MFA KNILLUS liggen echt anders. Vandaar dat ik toch maar even reageer; u wilt tenslotte wel de juiste cijfers gebruiken wanneer u tot een conclusie komt; toch? 

De gemeente heeft destijds 350.000 ingelegd. De rest heeft Vortum-Mullem eigenhandig bij elkaar gebracht. Ik kan snappen dat u die 200.000 euro die u gemakshalve maar even op conto van de gemeente hebt geschreven als bijdrage niet kon verklaren. Dat is namelijk ook vrij bijzonder en uniek te noemen. Want ja......daar zitten dus heel, heel, heel veel vrijwilligerswerk in (bijna 20.000 uur...), waardoor het ‘wonder van Vortum-Mullem’ op deze manier kon worden gerealiseerd. We hadden u dat graag laten zien hoor als u die toetsvraag even had gesteld voordat u de verkeerde conclusie trok. Wij zijn daar 100% open en transparant in en delen al onze ervaringen met iedereen die er iets van op denkt te kunnen steken. Niet voor niets hebben we de afgelopen 2-3 jaar meer dan 30x een bezoek en/of rondleiding en/of presentatie gegeven voor stichtingen, dorpen of verenigingen die in hun dorp over een vergelijkbaar plan aan het denken zijn. 

En voor wat betreft wethouder Willy Hendriks (alsook de rest van het college); wij hebben daar op een meer dan prima manier mee samen kunnen werken bij de planvorming en realisatie van MFA KNILLUS. Scherp en kritisch, maar ook meedenkend en zeer betrokken. M.a.w.; niets wat aan Trump appeleert. Als u een keer meer wilt weten over de totstandkoming van MFA KNILLUS in Vortum-Mullem (op welk vlak dan ook), dan bent u - binnen de Corona-mogelijkheden (dus nu even niet) - welkom. Wij als bestuur, of 1 van die andere 150 vrijwilligers, willen u graag vertellen en laten zien hoe wij het onmogelijke mogelijk hebben gemaakt in Vortum-Mullem. Tot ziens in Vortum-Mullem, tot ziens bij KNILLUS. Namens Vortum-Mullem, en haar ruim 700 betrokken inwoners.

Maarten Ebben, Voorzitter MFA KNILLUS

Meer berichten