Nieuwe leden bestuur Stichting Cultuurbehoud Milsbeek | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Henk Verburg</p>

Henk Verburg

Nieuwe leden bestuur Stichting Cultuurbehoud Milsbeek

  •   keer gelezen

MILSBEEK | Stichting Cultuurbehoud Milsbeek heeft sinds woensdag 21 januari twee nieuwe bestuursleden. Marc Holthuysen heeft op die dag het voorzitterschap van Ton Frenken overgenomen. Daarnaast werd Henk Verburg verwelkomd als nieuwe secretaris.

“Nadat ik vorig jaar mijn aandeel in Eethuis de Diepen had overgedragen aan mijn broer Franc en zijn dochter Manon kreeg ik tijd om vrijwilligers werk te gaan doen. Daarom ben ik oktober 2020 bestuurslid van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek geworden; een stichting die gedragen wordt door vrienden, vriendinnen en vrijwilligers” aldus Holthuysen. “We gaan er samen mooie jaren van maken! Ik ben bereikbaar op 0655581708 of per e-mail voorzitter@cultuurbehoudmilsbeek.nl”

Secretaris Henk Verburg: Ik woon sinds ruim een jaar met veel plezier in Milsbeek. Voorheen werkte ik in de geestelijke gezondheidszorg. Inmiddels ben ik gepensioneerd. Met mijn partner Onnie ben ik bezig op ons terrein een “voedselbos” te beginnen. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de cultuur en de geschiedenis van Milsbeek en omgeving, daarom word ik graag secretaris van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek. Ik ben bereikbaar op 0611300981 of per e-mail secretaris@cultuurbehoudmilsbeek.nl


Marc Holthuysen 

Meer berichten